Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Container ship from sea port working for delivery
Gyártóink

OPSWAT

CDR (content disarm and reconstruction) technológiában az első!

Kritikus infrastruktúra -védelem (CIP) kiberbiztonság az IC -k és az OT környezetek számára

New_York_City_Intersection_Aerial

Az OPSWAT a kritikus infrastruktúrát védi.

Célunk a rosszindulatú programok és zero-day támadások elhárítása. Hisszük, hogy minden file és eszköz veszélyt jelenthet. A fenyegetéseket mindig, mindenkor kezelni kell - belépéskor, kilépéskor és nyugalmi időszakban is. Termékeink a fenyegetések megelőzésére, a biztonságos adatátvitelre és az eszközök biztonságos elérésére szolgáló folyamatok létrehozására összpontosítanak. Az eredmény egy olyan produktív rendszer, amely minimalizálja a kockázatot. Ezért bízik az Egyesült Államok nukleáris erőműveinek 98% -a az OPSWAT-ban a kiberbiztonság és compliance területén.

OPSWAT. Ne bízzon egyetlen file-ban sem. Ne bízzon semmilyen eszközben.

A modern vállalkozások előtt álló kihívások megoldására és a fő támadási vektorok bezárására két termékplatformot kínálunk: a MetaDefender-t a fenyegetések megelőzéséhez és a MetaAccess-t a felhőalapú hozzáférés-vezérléshez és a végpontok megfelelőség vizsgálatához.

Parked_Aircraft_Aerial

MetaDefender platform

A vállalkozások minden eddiginél több erőforrást fektetnek a kiberbiztonságba - és mégis évről évre egyre több, és nagyobb behatolás fordul elő. A fenyegetések megelőzésére szolgáló megoldások ezrei vannak a piacon, de a legtöbbjüknek egy alapvető hibája van: felismerésen alapulnak, de az észlelés soha nem 100%-osan tökéletes. Ezért fejlett fenyegetés-megelőző platformunk, a MetaDefender nem csak a felderítésen alapul. A MetaDefender az OPSWAT a tartalom teljes ellenőrzésével és újraépíésével (Deep Content Disarm and Reconstruction) távolítja el a file-okból származó fenyegetéseket azok rekonstrukciójával, és közben a potenciálisan rosszindulatú tartalmak és szkriptek eltávolításával. A MetaDefender emellett sokféle keresést, file alapú sebezhetőség felmérést és proaktív adatvesztés megelőzést (Proactive DLP) is kínál.

People_Crowd_On_Pedestrian_Crosswalk

MetaAccess platform

Az elmúlt évtizedben a vállalatok áttérése a felhőalapú számítástechnikára, a SaaS-alkalmazásokra és a saját eszköz (BYOD) környezeteinek felszámolására, megszüntette a hagyományos hálózati védelmet (és védelmi stratégiát), amely a legtöbb network access control (NAC) megoldást elavulttá tette. A modern felhőalapú környezetek kihívásainak való megfelelés és az adminisztrátorok ellenőrizhetőségének érdekében, létrehoztuk a MetaAccess programot.

A MetaAccess biztonságban tartja a SaaS-alkalmazásokat és a felhőadatokat. Ez lehetővé teszi az eszközök állapotán és megfelelőségén alapuló hozzáférést, hogy az adminisztrátorok megakadályozhassák a kockázatos eszközök érzékeny felhőadatokhoz és SaaS-alkalmazásokhoz csatlakozzanak.

Female_In_Meeting_Room_With_Arrow_Building_In_Back

Kapcsolatfelvétel kollégáinkkal

Telefon: +36 1 371 2 370

Mail: opswat.ecs.hu@arrow.com

OPSWAT termékismertető

Partneri erőforrások