Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Mountain skiing
Cikk

Kezelt szolgáltatások használata képességei bővítéséhez

augusztus 02, 2023 | Cédric Doignie

Fokozatosan fejlődünk a készséghiány és a belépés akadályai mellett.

 

Az informatikai szolgáltatók számára elengedhetetlen az folyamatos fejlődés, az élvonalbeli szolgáltatások nyújtása, annak érdekében, hogy versenyképesek maradjanak, és lépést tartsanak ügyfelei változó igényeivel. A jelenlegi helyzet azonban kulcsfontosságú kihívásokat jelent az innováció, majd az üzleti növekedés szempontjából. Két fő akadályozó tényező:

1. Készséghiány. A képzett tehetségek hiánya speciális technológiai készségekkel áll rendelkezésre. Egyre nehezebb olyan embereket találni, akik rendelkeznek a szükséges egyedi készségekkel ahhoz, hogy vállalkozását a következő szintre emeljék.

2. Belépési akadály. Rendkívül költséges platformot és ügyfélszolgálatot (a nap 24 órájában, a hét minden napján) létrehozni, hogy a legjobb felügyelt szolgáltatásokat nyújtsák. Ráadásul az összetett csapatok, folyamatok és platformok felállítására szánt piaci idő megnehezíti a cash flow-t és a befektetés megtérülését.

Az üzleti ügyfelek nehéz helyzetben találják magukat, nagyfokú kreativitásra és találékonyságra kényszerülve alap képességeik szélesítése érdekében mivel problémát jelent a speciális hozzáértést igénylő szakember megtalálása, továbbá az igényelt környezet kialakítása is költséggátló tényező.

A probléma nem csak az új piacokra való terjeszkedést jelenti. Valójában számos értékesítési partnerünk nem optimálisan használja a meglévő technológiáit, mivel nem rendelkeznek bizonyos szakértelemmel. Például gyakran láttuk, hogy a NetScaler (korábban Citrix ADC) funkcióinak kevesebb mint 30%-át ténylegesen használják. Azt is láttuk, hogy az értékesítési partnerek versenyképes technológiákat telepítenek anélkül, hogy felismernék, hogy már rendelkeznek a saját portfóliójukban rejlő képességekkel. Hogyan történik ez? A technológiai termékek és megoldások hatalmasak, funkcióik pedig kiterjedtek és összetettek. Ahhoz, hogy tudjuk, egy adott megoldásnak milyen apró részletei vannak, hihetetlen szintű specializációra van szükség, így nem nehéz elképzelni, hogy csak a képességek töredéke valósul meg.


Egészítse ki meglévő képességeit és lépjen be új piacokra

 

A felügyelt szolgáltatások félúton találkoznak Önnel. Ahelyett, hogy nehezen elérhető, specializált és költséges erőforrásokba fektetne be, éljen az Arrow által kezelt szolgáltatásokkal képességeinek kiegészítésére, használja ki a meglévő technológiák teljes előnyeit, gyorsítsa fel az SLA-kat és terjessze ki azokat új technológiai piacokra. Az adatkezeléstől a hálózatig, a biztonságtól a felhőig, segítünk Önnek elindulni a felügyelt szolgáltatások felé vezető úton.


Segítünk Önnek a növekedés felgyorsításában. A legfontosabb érvek, amiért érdemes az Arrow-val együtt dolgozni, hogy kibővítse házon belüli képességeit.

 

  1. Támaszkodjon a szakértői műszaki ismeretekre
  2. A napi karbantartási és logisztikai feladatok helyett összpontosítson az ügyfelek támogatására.
  3. Csökkentse a belépési költségeket az Arrow szakértelmének és platformjainak kihasználásával
  4. Növelje technológiájának működési teljesítményét, miközben megelőzi az incidenseket és a leállást
  5. Hozzáférhet olyan felügyelt szolgáltatásokhoz, amelyek kiegészítik az Ön meglévő ajánlatait
  6. Maximalizálja technológiái értékét és képességeit


Segítünk munkafolyamatainak egyszerűsítésében.  Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan veheti igénybe az Arrow szolgáltatásait, keresse képviselőit vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Legyen értékesítési partner
Legyen Ön is partner