Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Mountain skiing
Artikel

Beheerde diensten gebruiken om uw mogelijkheden uit te breiden

augustus 02, 2023 | Cédric Doignie

Blijven innoveren en tegelijkertijd het tekort aan vaardigheden en de toetredingsdrempels omzeilen

 

Voor IT-providers is het noodzakelijk om te blijven innoveren en geavanceerde diensten te blijven leveren om concurrerend te blijven en gelijke tred te houden met de veranderende behoeften van uw klanten. Maar het huidige landschap vormt belangrijke uitdagingen voor innovatie en vervolgens voor uw bedrijfsgroei. We zien twee belangrijke factoren die u in de weg staan:

1. Tekort aan vaardigheden. Er is een gebrek aan gekwalificeerd talent met gespecialiseerde technologische vaardigheden beschikbaar. Het wordt steeds moeilijker om mensen te vinden en aan te trekken met de gespecialiseerde vaardigheden die u nodig hebt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

2. Barrière voor toegang. Het is extreem duur om een platform en helpdesk (24x7) te bouwen die nodig zijn om de beste beheerde diensten aan te bieden. Bovendien maakt de time-to-market voor het opzetten van deze complexe teams, processen en platforms de cashflow en het rendement op uw investering een moeilijke optelsom.

Omdat het niet alleen moeilijk is om gespecialiseerd talent te vinden, maar ook kostbaar is om de nodige structuur op te zetten, bevinden bedrijven die verder willen gaan dan hun kernactiviteiten zich in de moeilijke positie dat ze creatieve manieren moeten vinden om te groeien en te innoveren.

Maar het probleem gaat verder dan het uitbreiden naar nieuwe markten. We hebben zelfs gezien dat veel van onze kanaalpartners hun bestaande technologieën onvoldoende benutten omdat ze niet over een bepaalde expertise beschikken. We hebben bijvoorbeeld vaak gezien dat minder dan 30% van de functionaliteit van NetScaler (voorheen Citrix ADC) daadwerkelijk wordt gebruikt. We hebben ook gezien dat kanaalpartners concurrerende technologieën inzetten zonder zich te realiseren dat ze de mogelijkheden al in hun eigen portfolio hebben. Hoe kan dit gebeuren? Technologische producten en oplossingen zijn uitgebreid en hun functionaliteiten zijn omvangrijk en complex. Om alle ins en outs van een oplossing te kennen, is een ongelofelijk niveau van specialisatie nodig - het is niet moeilijk om u voor te stellen dat slechts een fractie van de mogelijkheden ooit wordt gerealiseerd.


Vul uw bestaande capaciteiten aan en betreed nieuwe markten

 

Beheerde diensten ontmoeten u halverwege. In plaats van te investeren in moeilijk te bereiken, gespecialiseerde en dure medewerkers, kunt u gebruik maken van de beheerde diensten van Arrow om uw capaciteiten aan te vullen, optimaal te profiteren van bestaande technologieën, uw SLA's te versnellen en uit te breiden naar nieuwe technologiemarkten. Van gegevensbeheer tot netwerken en van beveiliging tot cloud, wij kunnen u helpen om uw reis naar beheerde diensten te beginnen.


Laat ons u helpen uw groei te versnellen. Dit zijn de belangrijkste redenen om met Arrow samen te werken om uw interne capaciteiten aan te vullen.

 

  1. Vertrouw op deskundige technische kennis
  2. Neem de dagelijkse onderhouds- en logistieke taken uit handen, zodat u zich kunt richten op het ondersteunen van uw klanten in uw specialistische gebieden
  3. Verlaag de instapkosten door gebruik te maken van de expertise en platforms van Arrow
  4. Verhoog de operationele prestaties van uw technologie terwijl u incidenten en uitvaltijd voorkomt
  5. Toegang tot beheerde diensten die een aanvulling vormen op uw bestaande aanbod
  6. Maximaliseer de waarde en mogelijkheden van uw technologieën


We willen graag een aantal barrières uit de weg ruimen om u vooruit te helpen! Om te leren hoe u aan de slag kunt gaan met de beheerde diensten van Arrow, neemt u contact op met uw accountvertegenwoordiger of neemt u contact met ons op.

Word een kanaalpartner
Partner worden