Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Mountain skiing
Artikkel

Bruke administrerte tjenester til å utvide mulighetene dine

02.08.2023 | Cédric Doignie

Fortsett utviklingen mens du omgår mangelen på ferdigheter og barrierer ved oppstart

 

For IT-leverandører er det viktig å fortsette utviklingen og levere banebrytende tjenester for å forbli konkurransedyktige og holde tritt med kundenes behov. Men det nåværende landskapet har store utfordringer for innovasjon og senere for veksten. Vi ser to viktige faktorer som står i veien:

1. Mangel på ferdigheter og korrekt kompetanse Det er mangel på kvalifisert personell med spesialiserte teknologiske ferdigheter. Det blir stadig vanskeligere å skaffe og knytte til seg folk med nisje-ferdighetene du trenger for å ta virksomheten din til neste nivå.

2. Barriere for oppstart. Det er ekstremt dyrt å bygge en plattform og helpdesk (24x7) som tilbyr bransjeledende administrerte tjenester. I tillegg kommer tiden til markedet for å sette opp disse komplekse teamene, prosessene og plattformene, som gjør kontantstrøm og avkastning på investeringen oppleves vanskelig.

Fordi det er ikke bare vanskelig å finne nisje-talent, men det er også kostnadseffektivt å bygge det nødvendige oppsettet. Bedrifter som prøver å strekke seg utover sine kjerneverdier er i den tøffe posisjonen å prøve å finne kreative måter å vokse og utvikle seg videre.

Men problemet går utover det å henvende seg til nye markeder. Faktisk har vi sett at mange av kanalpartnerne våre ikke utnytter eksisterende teknologier fordi de ikke har nødvendig ekspertise. Vi har for eksempel ofte sett at mindre enn 30% av funksjonaliteten til NetScaler (tidligere Citrix ADC) faktisk blir brukt. Vi har også sett kanalpartnere distribuere konkurransedyktige teknologier uten å innse at de allerede har kapasiteten i sin egen portefølje. Hvordan skjer dette? Teknologiprodukter og -løsninger er enorme og funksjonalitetene deres er omfattende og komplekse. Å vite inn og ut på en løsning ville kreve et utrolig nivå av spesialisering - det er ikke vanskelig å forestille seg at bare en brøkdel av evnene ofte blir realisert.


Komplementer de eksisterende mulighetene og gå inn i nye markeder

 

Administrerte tjenester møter deg halvveis. I stedet for å investere i vanskelig tilgjengelige, spesialiserte og tidvis dyre ressurser, kan du dra nytte av Arrows administrerte tjenester for å komplettere mulighetene dine, dra full nytte av eksisterende teknologier, akselerere SLA-ene dine og utvide til nye teknologimarkeder. Fra data-administrasjon til nettverk og sikkerhet til nettsky — vi kan hjelpe deg med å starte reisen til administrerte tjenester.


La oss hjelpe deg med å akselerere veksten din. Her er de viktigste grunnene til å jobbe med Arrow for å komplettere dine interne egenskaper.

 

  1. Stol på teknisk ekspertise
  2. Slutt med daglig vedlikehold og logistiske oppgaver, slik at du kan fokusere på kundene dine i spesialområdene dine
  3. Reduser inngangskostnadene ved å utnytte Arrows ekspertise og plattformer
  4. Øk driftsytelsen til teknologien samtidig som du forhindrer hendelser og nedetid
  5. Få tilgang til administrerte tjenester som kompletterer dine eksisterende tilbud
  6. Maksimer verdien og egenskapene til teknologiene dine


Vi er glade for å fjerne noen av barrierene for å hjelpe deg videre! Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang med Arrows administrerte tjenester, kan du kontakte din konto-representant eller kontakte oss .

Bli kanalpartner
Bli partner