Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Mountain skiing
Artikkeli

Hallinnoitujen palveluiden käyttö valmiuksien laajentamisessa

elokuuta 02, 2023 | Cédric Doignie

Jatka innovointia ja ohita osaamisen puutteen ja uusien palveluiden alkuinvestointien aiheuttamat esteet

 

IT-palveluiden tarjoajien on tärkeää jatkaa innovointia ja huippupalveluiden toimittamista, jotta ne voisivat pysyä kilpailukykyisinä ja asiakkaiden jatkuvasti muuttuvien tarpeiden mukaisina. Nykyinen tilanne on kuitenkin haastava sekä innovaatioiden että liiketoiminnan kasvun kannalta. Useimmiten vastassa on kaksi olennaista estettä:

1. Osaamisen puute. Pätevien ammattilaisten ja erityisten teknologiataitojen puute. On yhä vaikeampaa löytää ihmisiä, joilla on tarvittavat erikoistaidot liiketoimintasi seuraavalle tasolle viemiseen.

2. Alkuinvestoinnit. Ympärivuorokautisen tuen piirissä olevan palvelualustan rakentaminen on erittäin kallista, mutta usein tarpeen parhaiden hallinnoitujen palvelujen tarjoamiseksi. Tiimien, prosessien ja alustojen perustamiseen kuluva aika tekee kassavirran ja sijoitetun pääoman tuottavuudesta vaikean yhtälön.

Erikoisosaajien löytäminen on jo itsessään vaikeaa, mutta sen lisäksi myös vaaditun kokoonpanon rakentaminen on harvoin kustannustehokasta. Niinpä luovaan kasvuun ja innovointiin pyrkivät yritykset, jotka yrittävät laajentaa toimintaansa ydinosaamisensa ulkopuolelle, ovat vaikeassa asemassa.

Ongelma ei kuitenkaan rajoitu vain uusille markkinoille pyrkimiseen. Olemme havainneet monien jälleenmyyjiemme käyttävän olemassa olevia teknologioitaan melko tehottomasti, koska heillä ei ole ollut tarvittavaa asiantuntemusta. On esimerkiksi melko tavallista, että asiakkaat käyttävät vain alle 30 % kaikista NetScalerin (aiemmin Citrix ADC) ominaisuuksista. Olemme myös havainneet jälleenmyyjiemme hankkivan täydentäviä tuotteita, koska he eivät tienneet, että heidän ratkaisunsa sisälsi jo tarvittavat ominaisuudet. Miten tämä on mahdollista? Teknologiatuotteet ja -ratkaisut ovat laajoja, ja myös niiden toiminnot ovat monialaisia ja monimutkaisia. Tietyn ratkaisun yksityiskohtainen tuntemus edellyttäisi juuri siihen erikoistumista: ei siis ole yllättävää, että usein hyödynnetään vain pientä osaa tarjolla olevista ominaisuuksista.


Täydennä nykyisiä valmiuksiasi ja valtaa uusia markkinoita

 

Hallinnoidut palvelut auttavat sinua. Sen sijaan, että investoisit vaikeasti löydettäviin ja kalliisiin resursseihin, voit hyödyntää Arrow’n hallinnoituja palveluita ja täydentää valmiuksiasi, hyödyntää olemassa olevia teknologioitasi, nopeuttaa palvelutasosopimuksiasi ja valloittaa uusia teknologiamarkkinoita. Voimme auttaa sinua aloittamaan matkasi hallinnoituihin palveluihin tiedonhallinnasta ja verkoista tietoturvaan ja pilvipalveluihin.


Anna meidän auttaa sinua kasvamaan. Tässä joitakin hyviä syitä tehdä yhteistyötä Arrow’n kanssa oman osaamisesi täydentämiseksi.

 

  1. Hyödynnä asiantuntijoiden teknistä tietämystä
  2. Jätä päivittäiset ylläpito- ja logistiikkatehtävät muiden harteille, jotta voit keskittyä asiakkaidesi tukemiseen omilla erikoisalueillasi
  3. Vähennä aloituskustannuksia hyödyntämällä Arrow’n osaamista ja alustoja
  4. Paranna teknologiasi toiminnallista suorituskykyä ja estä samalla häiriötapahtumat ja käyttökatkot
  5. Käytä hallinnoituja palveluita, jotka täydentävät nykyistä tarjontaasi
  6. Maksimoi teknologiatuotteidesi arvo ja mahdollisuudet


Autamme mielellämme sinua poistamaan esteitä tielläsi menestykseen! Lisätietoja Arrow’n hallinnoitujen palveluiden käytön aloittamisesta saat ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöösi tai ottamalla meihin yhteyttä.

Ryhdy jälleenmyyjäksi
Ryhdy kumppaniksi