Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Fashionable woman working at home
Artikkeli

XaaS: Teknologian kuluttamisen nykytila ja tulevaisuus

maaliskuuta 16, 2023 | Kristin D. Russell

Palvelupohjainen talous on tullut jäädäkseen — tehosta kasvuasi Arrow Electronicsin avulla.

Teknologiaa ostetaan yhä enemmän palveluna ja tilausmallilla. Mitä tahansa myydään ja toimitetaan palveluna. Maailmanlaajuinen XaaS-talous eli kaikki palveluna -talous on 904 miljardin dollarin arvoinen.1 IDC haastatteli yli 1 000 IT-päättäjää ympäri maailmaa ja havaitsi 77 % heistä uskovan, että heidän tulevassa strategiassaan on tärkeintä muuttaa digitaalinen infrastruktuuri, kuten kulutusmallit ja etätuki, palveluna ostettavaan muotoon.2 Ennusteen mukaan kertyvä vuotuinen kasvuprosentti on 22 % vuoteen 2027 asti3, eli XaaS kasvaa nopeammin kuin teknologiamarkkinat kokonaisuudessaan eikä tule hidastumaan lähiaikoina.  

Palvelupohjainen digitaalinen talous on viime vuosien ajan ollut keskeinen puheenaihe Arrow Electronicsilla. Tiedämme, että kyseessä on enemmän kuin trendi, ja haluamme auttaa sinua tarttumaan XaaS:n tarjoamiin mahdollisuuksiin. 

XaaS tarjoaa äärettömästi potentiaalia, mutta on myös monimutkainen kokonaisuus 

Pay-as-you-go (maksa käytön mukaan) tekee XaaS:stä houkuttelevan mallin muutamasta syystä: 

  • Kuukausittaiset toistuvat maksut voivat lisätä katteita ja parantaa kassavirtaa. 
  • Voit skaalata ja joustaa markkinoiden kysynnän mukaan ja yrityksesi voi erottua kilpailukykyisellä tavalla. 
  • Asiakkaasi hyötyvät XaaS:n kustannusten ennustettavuudesta ja veroeduista. Ne, jotka haluavat muuttaa investoinnit juokseviksi käyttökustannuksiksi, hyötyvät myös leasing-tarjouksista. 
  • Palvelu auttaa myös varmistamaan, että asiakkaillasi on käytössään aina uusinta teknologiaa.

Tämä malli takaa nopean kasvun potentiaalin myös epävarmoissa markkinaolosuhteissa. Muutoksen tekninen ja käytännön toteutus voi kuitenkin olla hankalaa.  

Pilvenhallinta, ylikulutus ja tuen tai teknisten taitojen puute ovat kaikki haasteita, joita asiakkaasi kohtaavat pilvipalvelun ja XaaS:in parissa. Olet asiakkaidesi luotettu asiantuntija ja neuvonantaja pilveen liittyvissä asioissa. Täten sinun on vastattava haasteisiin, joita hankaloittavat myös muut näkökohdat, kuten laskutuksen täsmäytystyö, ERP-integraatiot, monimutkainen tilaaminen ja provisointi, runsaat työnkulut, suuri määrä asiakkaiden itsepalvelutyökaluja, raportointi ja uusille markkinoille menemisen go-to-market-strategia ja markkinoille pääsy. 

Tee XaaS-liiketoimintasi johtamisesta ketterää 

Tiedämme, että XaaS:n tarjoamaa joustavaa kulutusta halutaan yhä enemmän. Mutta palvelupohjainen as-a-service-liiketoiminta vaatii muutakin kuin sen, että klikkaat "osta" ja odotat seuraavaa tilauksen uusiutumista. Se vaatii kyseisen tilauspalvelun jatkuvaa hallintaa. XaaS:in ensisijaisena jakelijana autamme sinua ratkaisemaan mallien vaihtamisen ongelmakohtia, jotta voit kohdistaa resurssisi oikein ja saavuttaa menestystä. 

Kaikki alkaa alustasta 

Tehokas tilausten hallinta on tärkeää palvelupohjaisilla markkinoilla menestymisen kannalta. Loimme ArrowSpheren auttamaan sinua juuri tässä asiassa. ArrowSphere on alalla tunnettu ja arvostettu digitaalinen jakelualusta ja yksi kattavimmista globaaleista pilvialustoista XaaS-ratkaisujen ostamiseen, myyntiin ja hallintaan. Se tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen kanavakumppaneillemme, jotka yrittävät hallinnoivat lukuisia asiakkaidensa tilauksia samanaikaisesti.  

Sen avulla voit etsiä, löytää, ostaa ja hallita kaikkia ohjelmistojasi ja XaaS-teknologiaratkaisujasi. Voit hallita tilauksia jokaisen tuotteen koko elinkaaren ajan. Yksinkertaisesti sanottuna: ArrowSpheren avulla voit virtaviivaistaa toimintaasi, lisätä tehokkuutta ja skaalata liiketoimintaasi. Olemme nähneet monien asiakkaiden kasvattavan liiketoimintaansa ArrowSpheren avulla, mistä olemme erittäin ylpeitä. Tiedämme, että XaaS on osa nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Siksi osaamme kartoittaa parhaat tavat navigoida monimutkaisten haasteiden läpi ja tehostaa toimintaasi.  

Käänny Arrow'n edustajan puoleen tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ArrowSpheren mahdollisuuksista. 

Sources

1,3IDC, Worldwide Whole Cloud Forecast, 2022–2026: The Next Stage of the Shift to a Cloud-Centric Technology Industry, Doc #US49857122, Dec 2022

2IDC, FutureScape: Worldwide Future of Digital Infrastructure 2023 Predictions, Doc #US48376222, June 2022

Ryhdy kanavakumppaniksi
Ryhdy kumppaniksi