Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Adults reviewing documents overhead
Artikkeli

Osaajapulan ratkaiseminen

marraskuuta 07, 2022 | Kristin D. Russell

Edistyneet tekniset taidot ovat välttämättömiä, jotta yrityksesi voi saavuttaa kasvutavoitteensa. IDC:n mukaan IT-alan työllisyys kuitenkin kasvaa nopeammin kuin kokonaistyöllisyys vuoteen 2025 mennessä, mikä tekee osaajien hankinnasta keskeisen haasteen useimmille organisaatioille. Teknisten taitojen kysyntä oli suurta jo ennen pandemiaa, ja tulevaisuudessa niiden tarve vain kasvaa.

Muutamia syitä siihen, miksi IT-osaajia on niin vaikea löytää:

 • Ei ole yllättävää, että etätyöjärjestelyt ovat yleistyneet, mikä lisää teknisten ammattilaisten kysyntää, sillä he voivat varmistaa jatkuvat, luotettavat ja turvalliset etäyhteyspalvelut.
 • Teknisiä taitoja tarvitaan maailmanlaajuisesti – toimialasta tai yrityksen koosta riippumatta. Yritykset ylittävät toimialojen rajoja löytääkseen ja saadakseen palvelukseensa teknisiä ammattilaisia. Ja kaikki suuryrityksistä pk-yrityksiin kilpailevat samoista osaajista.
 • Kilpailu on kovaa. Houkuttelevampia palkkioita tai etuja tarjoavat organisaatiot ovat valmiina nappaamaan parhaat ehdokkaat.

Viisi tapaa, joilla Arrow auttaa osaajapulan aikana
Teknisen työvoiman kysynnän ja tarjonnan epätasapaino ei häviä lähiaikoina, mutta IT-jakelijana Arrow Electronicsilla on useita palveluja ja ratkaisuja, jotka auttavat osaamisen puutteiden ratkaisemisessa, kun oikeita ihmisiä tai tarvittavaa budjettia ei ole käytettävissä. Tutkitaanpa joitakin luovia tapoja, joilla voimme auttaa.

 1. Hyödynnä teknistä tiimiämme
  Tekniset asiantuntijamme ymmärtävät toimittajien teknologioiden edut ja osaavat antaa asiantuntevia suosituksia siitä, mitkä ratkaisut sopivat parhaiten asiakkaillesi. Arrow’n tekninen tiimi tarjoaa koulutusta, opastusta sekä myyntiä edistäviä toimintoja moderneihin datakeskuksiin, pilvipalveluihin, tietoturvaan, verkkoihin, datan hallintaan ja moniin muihin ratkaisualueisiin liittyvien tarpeiden osalta. Lue, miten tuotteet ja teknologiat toimivat, ja kehitä oman henkilöstönne kyvykkyyksiä.

 2. Teknisen hiekkalaatikon käyttö
  Arrow tarjoaa fyysisiä ja virtuaalisia Solutions Labs -demoja ja tuote-esittelyitä, joiden avulla saat käytännön kokemusta usean toimittajan tuotteiden toiminnallisuuksista. Voitte yhdessä tiiminne tai asiakkaidenne kanssa testata, todistaa ja integroida uusia tuotteita ja ratkaisuja simuloituun todelliseen ympäristöön. Autamme teitä myös oppimaan teknisiä taitoja valmistautuaksenne toimittajien sertifiointeihin. Arrow’n Solutions Lab on erinomainen tapa antaa työntekijöillesi mahdollisuus laajentaa osaamistaan.

 3. Lisää taitoja räätälöidyllä koulutuksella
  IT-ala kehittyy jatkuvasti, ja jatkuva oppiminen on välttämätöntä vauhdissa pysymiseksi. Koulutuksen tarjoaminen työntekijöillesi hyödyttää teitä kaikkia. Työntekijät voivat tuntea kehittyvänsä jatkaessaan uuden oppimista ja lisätessään työkalupakissaan olevia taitoja, samalla kun autat parantamaan työmoraalia ja vähentämään työvoiman poistumaa. Arrow tarjoaa teknistä IT-koulutusta ja toimittajien hyväksymiin sertifiointeihin valmistautumista. Voimme räätälöidä koulutuksemme vastaamaan osaamisenne puutteita ja auttaa tiimiäsi hankkimaan kriittisiä teknisiä taitoja.

 4. Automatisoi, niin saatte tehtyä enemmän nykyisellä henkilöstöllänne
  Automaatio voi vapauttaa tiimisi aikaa manuaalisista tehtävistä ja antaa heille aikaa keskittyä strategisempiin ja innovatiivisempiin projekteihin, jotka vaativat teknisempää osaamista. Arrow’n automaatioratkaisut tehostavat toimintaa automatisoimalla aikaa vieviä manuaalisia tehtäviä. Automaatio voi auttaa varmistamaan, että tekniset osaajat työskentelevät haastavien ja mielekkäiden hankkeiden parissa eivätkä tylsisty manuaalisten prosessien parissa.

 5. Ulkoista palveluja kaistanleveyden suurentamiseksi
  Siirrä työkuormaasi muille, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Arrow tarjoaa erilaisia palveluita – kuten hallittuja palveluita, varalaitepalveluita, tukipalveluita sekä maailmanlaajuisia toimituspalveluja – jotka vapauttavat sinun aikaa päivittäisistä ylläpito- ja logistiikkatehtävistä, jotta voit keskittyä entistä enemmän asiakkaidesi tukemiseen.

Helpoiten pääset hyödyntämään näitä ja muita etuja tukeutumalla Arrow’n edustajiin. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisitte:

 • tehostaa myyntiänne
 • laajentaa ratkaisutarjontaanne uusiin tuotteisiin, teknologioihin ja ratkaisuihin
 • luoda suhteita täydentäviä ratkaisuja tarjoavien kanavakumppaneiden kanssa
 • hyödyntää Arrow’n ja verkostomme teknisiä- ja tuoteasiantuntijoita

Arrow tarjoaa resurssit myynnin mahdollistamisesta toimittajasertifiointien valmisteluun, jotta voit myydä enemmään ja laajentaa valmiuksiasi laajentamatta tiimiäsi.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Conveyor_Roller_System_in_Distribution_Warehouse

Opas uusien ja kehittyvien teknologioiden käyttöön

Jakelulla on ratkaiseva rooli monimutkaisen IT-ekosysteemin ohjaamisesta yrityksellesi sopivien ratkaisujen tiedostamiseen.

Lue lisää