Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Adults reviewing documents overhead
Artikel

Het talent tekort aanpakken

november 07, 2022 | Kristin D. Russell

Geavanceerde technische vaardigheden zijn essentieel om uw bedrijf in staat te stellen zijn doelen voor groei te bereiken. Toch zal volgens IDC het aantal banen in IT tot en met 2025 sneller toenemen dan het totaal aantal banen, waardoor talentwerving voor de meeste organisaties een belangrijke uitdaging zal worden. Vóór de pandemie was er al veel vraag naar technische vaardigheden en, kijkend naar de toekomst, zal die behoefte alleen maar groter worden.

Een paar redenen waarom IT-talent zo moeilijk te vinden is:

  • Het is niet verrassend dat werken op afstand gemeengoed is geworden, wat heeft geleid tot een toenemende vraag naar technische professionals die kunnen zorgen voor continue, betrouwbare en veilige technologiediensten op afstand.
  • Technische vaardigheden zijn universeel nodig, ongeacht het branchesegment of de grootte van het bedrijf. Bedrijven proberen overal, ook buiten hun eigen sector, technische professionals te zoeken en binnen te halen. En iedereen, van grote ondernemingen tot het MKB, strijdt om dezelfde talenten.
  • De concurrentie is fel. Organisaties die aantrekkelijkere vergoedingen of extraatjes bieden, kunnen de beste kandidaten aantrekken.

Vijf manieren waarop Arrow u kan helpen bij een tekort aan talent
De kloof tussen vraag en aanbod van technologie zal niet snel verdwijnen, maar als IT-distributeur heeft Arrow Electronics een verscheidenheid aan diensten en oplossingen om u te helpen bij het aanpakken van vaardigheidslacunes wanneer de juiste mensen of het juiste budget niet beschikbaar zijn. Laten we kijken naar enkele creatieve manieren waarop we kunnen helpen.

1. Maak optimaal gebruik van ons technische team
Verkooptechnici zijn technische experts die de ins en outs van leverancierstechnologieën begrijpen en geïnformeerde aanbevelingen kunnen doen over welke end-to-end oplossingen geschikt zijn voor uw klanten. Het verkooptechniekteam van Arrow is strategisch afgestemd op technologieën en de specifieke leveranciersoplossingen die deze technologieën aanvullen. Het platform biedt training en ondersteuning, activiteiten voor het genereren van pijplijnen en verkoopversnelling ter ondersteuning van de verkoop, via moderne datacenters, edge, cloud, beveiliging, netwerken, data intelligence en meer. Leer meer over hoe producten en technologieën zullen werken en maak uw mensen zelfverzekerder, effectiever en waardevoller voor uw klanten.

2. Toegang tot een technologiesandbox
Om een stap verder te gaan, biedt Arrow fysieke en virtuele Solutions Labs om praktische ervaring op te doen met producten van meerdere leveranciers en meer zelfvertrouwen op te bouwen in het verkoopproces. U en uw team kunnen nieuwe producten en oplossingen testen, in de praktijk op de proef stellen en integreren in een gesimuleerde praktijkomgeving. We helpen u ook bij het aanleren van technische vaardigheden ter voorbereiding op leverancierscertificering. Het Solutions Lab van Arrow is een andere geweldige manier om uw mensen mogelijkheden te bieden en hun vaardigheden te vergroten.

3. Bijscholing met training op maat
IT is voortdurend in ontwikkeling en continu leren is essentieel om bij te blijven. Het bieden van training en opleiding aan uw mensen is een win-winsituatie. Het helpt uw mensen zich verrijkt te voelen door te blijven leren en hun vaardigheden verder te vergroten, terwijl u ook helpt bij het verbeteren van het moreel en het beperken van personeelsverloop. Arrow biedt technische IT-training en leverancier-geautoriseerde certificeringsvoorbereiding. We kunnen onze trainingen aanpassen aan uw talenttekorten en uw team helpen veelgevraagde technische vaardigheden te verwerven.

4. Automatiseer om meer te doen met uw bestaande personeelsbezetting
Automatisering kan leden van uw team bevrijden van handmatige taken en hen in staat stellen zich te concentreren op meer strategische, innovatieve projecten die meer technisch inzicht vereisen. Het automatiseringsaanbod van Arrow stimuleert operationele efficiëntie door tijdsintensieve, handmatige taken te automatiseren. Zelfs met een IT-tekort, kan automatisering ervoor zorgen dat uw technisch talent werkt aan uitdagende en spannende initiatieven en niet overbelast is met handmatige, minder lonende projecten.

5. Besteed diensten uit om uw bandbreedte te vergroten
Verschuif uw werklast zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Arrow biedt een verscheidenheid aan diensten - zoals managed services, back-updiensten, ondersteuningsdiensten en wereldwijde levering - die u bevrijden van dagelijks onderhoud en logistieke taken en u helpen te focussen op het ondersteunen van uw klanten.

Een van de gemakkelijkste manieren om te profiteren van deze en andere middelen die al voor u beschikbaar zijn, is door te vertrouwen op uw toegewijde vertegenwoordiger voor accountontwikkeling van Arrow. Alle kanaalpartners van Arrow hebben toegewijde accountvertegenwoordigers die klaar staan om u te helpen navigeren door de middelen van Arrow ter ondersteuning van uw doelen:

  • Verkoop meer en sneller
  • Breidt uw oplossingsaanbod uit met aanpalende producten, technologieën en oplossingen
  • Bouw relaties op in het kanaal met aanvullende leveranciers en kanaalpartners
  • Maak optimaal gebruik van technische en productgespecialiseerde middelen van Arrow en uit onze leveranciersgemeenschap

Van het faciliteren van verkoop tot voorbereiding van leverancierscertificering, uw Arrow-accountteam zal u de middelen bieden zodat u snel kunt verkopen en uw capaciteiten kunt vergroten zonder uw team uit te breiden.

Als u uw investeringsmiddelen moet omleiden om uw personeelsbestand aan te vullen, of als u gewoon probeert de groei te versnellen zonder uw team uit te breiden, zijn er een groot aantal manieren waarop Arrow kan helpen. We kijken ernaar uit om onze kanaalpartners te blijven begeleiden door het steeds competitievere landschap van technologietalenten.

Neem contact op met uw accountvertegenwoordiger of neem contact met ons op voor meer informatie.