Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
intersecting highways
Diensten

Versnel de groei van uw bedrijf

Onderscheid u van de concurrentie, verminder het klantenverloop en verhoog het winstpotentieel met de diensten van Arrow.

Diensten waarmee u zich kunt onderscheiden

Group business meeting in modern office
Beheerde diensten

Begin uw reis

Breid uw service- en oplossingsmogelijkheden op schaal uit, zonder hoge investeringen. De beheerde diensten van Arrow kunnen u helpen om uw portfolio te verbeteren en schaalvoordelen te behalen. Onze beheerde servicegebieden groeien en omvatten gegevensbeheer, netwerken en beveiliging en cloud.

Elimineer barrières voor uw groei, vul uw capaciteiten aan, maak optimaal gebruik van bestaande technologieën en schaal sneller op met Arrow.

Group of people in a meeting
Ondersteunende diensten

24 uur per dag ondersteuning

Krijg gemoedsrust met een soepele bedrijfsvoering. Arrow heeft een uitgebreide en eenvoudig toegankelijke portfolio van ondersteunende diensten opgebouwd die waardevolle diensten, innovatieve commerciële modellen en betrouwbaarheid leveren waarop u kunt vertrouwen. We bieden ondersteuning, met een gevoel van urgentie, in elke fase van de aankoopcyclus, van beoordelingen tot pre-sales ontwerp van oplossingen tot installatie en implementatie en daarna.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer
Internationale logistiek

Laat de details aan ons over

Eenvoudiger zakendoen in heel Europa. Ons wereldwijde netwerk van deskundigen op het gebied van internationale toeleveringsketens en logistiek kan u helpen bij een groot aantal internationale bedrijfsprocessen. Wij beschikken over juridische, fiscale, handelscompliance- en transportresources die u kunnen helpen om snel inzicht te krijgen in internationale bedrijfsprocessen.

Industrial_Design_Engineering_Facility_Office
Professionele diensten

Oplossingsgericht

Technologie is complex — krijg toegang tot de oplossingsexpertise die u nodig hebt. Onze professionele diensten zijn strategisch afgestemd op opkomende technologieën en aanvullende oplossingen van leveranciers, zodat u verzekerd bent van zeer gerichte expertise. Wij bieden training en ondersteuning, helpen u bij het genereren van een pipeline en bouwen vertrouwen op bij uw klanten om de verkoop te versnellen.

Group_Of_People_Having_Video_Conference
Opleiding en training

Bekroonde training

Blijf op de hoogte van nieuwe en opkomende technologieën. Via onze bekroonde en op maat gemaakte trainingsdiensten stellen we uw team in staat kennis en certificeringen te verwerven over de nieuwste wereldwijde technologische oplossingen.

Business_Meeting_at_Trendy_Startup_Company
Financiering en leasing

Kapitaal sparen, krediet behouden

Aangepaste oplossingen en snelle offertes. Variabele betalingsstructuren en flexibele financiering. Arrow helpt om de financiën te beheren op een manier die zorgt voor duurzame groei, marges beschermt en risico's beperkt.

ThinkOn Services
Marketing

Voldoe met uw oplossingen aan de behoeften van de klant

Onze resultaatgerichte, doelgroepgerichte benadering van groeimarketing stimuleert prestaties en helpt u meetbare resultaten te behalen. Dankzij onze intelligente targeting en samenwerking met verkopers kunnen wij koopkansen in een laat stadium vastleggen.

Expertise in snelgroeiende technologiemarkten

Cloud

Cloud

Vereenvoudig workflows. Kom sneller op de markt. Bouw hybride multicloud-oplossingen via toegang tot vijf van 's werelds beste hyperscalers. Transformeer en laat uw bedrijf met de cloud groeien.

Meer informatie over de cloud
Private_And_Secure

Beveiliging

Door gebruik te maken van lokale beveiligingsexperts en een wereldwijde aanpak dekken onze beveiligingsoplossingen de volledige levenscyclus, van core tot edge tot cloud.

Meer informatie over beveiliging
Data_Intelligence_And_AI

Data

Help uw klanten het beste uit hun gegevens te halen en zet ze om in bruikbare inzichten. Volg trends en verzamel de juiste inzichten om uw bedrijf vooruit te helpen.

Meer informatie over data intelligence
Servers

Modern datacenter

Opslag. Berekenen. Netwerken. Virtualisatie. Wij helpen u het datacenter van uw klant te optimaliseren met een op software gebaseerd systeem.

Meer informatie over het moderne datacenter
Manufacturer

Industriële IT

Met behulp van ons ecosysteem van industriële IT-leveranciers creëren wij oplossingen op maat om uw klanten te helpen navigeren door de constante veranderingen in OT-, IT- en OT/IT-omgevingen.

Meer informatie over industriële IT
IoT

Edge computing

Arrow biedt expertise in het ontwerp van edge computing en de levering van oplossingen op basis van wat uw klanten nodig hebben, terwijl de beveiliging inherent is ingebouwd in het verhoogde bedreigingsoppervlak.

Meer informatie over edge computing