Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Business team training listening meeting concept
Cikk

Az Ön kalauza az új és fejlődő technológiák világában

június 17, 2022 | Kristin D. Russell

A forgalmazás szerepe a technológiai értékláncban

A technológia nem az egyszerűsödés útján halad – épp ellenkezőleg, egyre összetettebbé válik. Az új termékek, megoldások, szolgáltatók és beszállítók folyamatosan változnak, és ennek eredményeként a végfelhasználók elvárásai és igényei is átalakulnak.

Miközben az új technológiák drámai sebességgel érkeznek és érnek be, az informatikai forgalmazók technológiai értékláncban játszott szerepe és jelentősége gyakori beszédtémává vált. A piaci elérés, a közvetlen értékesítés magas költségei, a csökkenő árgörbe, az intenzív verseny, a piacra lépés hatékonysága és az ökoszisztéma támogatása csupán néhány ok arra, hogy fokozottabban támaszkodjunk a forgalmazási csatornákra. Ezzel egyidőben az informatikai szolgáltatók nagyra értékelik az „egyablakos ügyintézést” kínáló üzleti megoldást és a támogatási élményt, amelyeket a forgalmazók nyújtanak, miközben új technológiai megoldásokat építenek ki, és számos partner működését támogatják az egyes csatornákon.

Az informatikai forgalmazás elsődleges szerepe – hogy hozzáadott értéket biztosítson a teljes piacra lépési csatorna számára – már régóta jelen van, de az informatikai szolgáltatók és szállítók a jelenlegi piacon történő forgalmazás útján kívánnak új előnyöket elérni. Vizsgáljuk meg, hogy a forgalmazás hogyan alkalmazkodik többféle módon a változó környezethez annak érdekében, hogy Önt folyamatosan tájékoztassa, illetve eligazítsa az új és feltörekvő technológiák között.

Eligazodás az ökoszisztéma útvesztőiben

A technológiai környezet napról napra egyre bonyolultabbá válik. Az informatikai szolgáltatóknak és ügyfeleiknek rengeteg egymástól nagyon különböző területen kell eligazodniuk ahhoz, hogy olyan technológiai döntéseket hozhassanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kívánt üzleti eredmény alkalmazási területéhez. Ez kifejezetten nehéz lehet, mivel számos technológiai beszállítóval, funkciókészlettel, telepítési és fogyasztási modellel, sőt a termékek korlátozott elérhetőségével is foglalkozniuk kell. A bonyolultságot pedig tovább növeli a folyamatosan változó technológiai környezet. A forgalmazók egyszerűsíthetik a folyamatot – segíthetnek a beszállítóknak növelni eladásaikat a közeli piacokra történő bejutás érdekében, ugyanakkor segíthetnek az informatikai szolgáltatóknak és értékesítési partnereknek vállalkozásuk fejlesztésében.

Az egymást kiegészítő technológiák és megoldások megértése

A technológia vezérelte átalakulás alkalmazási területei az elmúlt évtizedben robbanásszerűen megsokasodtak. A technológia telepítésének egyszerűen túl sok módja létezik ahhoz, hogy a beszállítók képesek legyenek megfelelő támogatást nyújtani Önnek és ügyfeleinek. A területi szakértelem, a földrajzi közelség, a helyszíni alkalmazástámogatás és az ügyfelek konkrét termékéletcikluson keresztül történő támogatására való képesség kulcsfontosságú a piacon elérni kívánt siker szempontjából. Az állandóan fejlődő technológiákkal kapcsolatban folyamatosan képben lévő, belső technológiai szakértőkből álló csapatuknak köszönhetően – akik tisztában vannak vele, hogy mely megoldások működnek jól egymással – a forgalmazók rendelkeznek a kivételes értékű szolgáltatás nyújtásához szükséges eléréssel, mélységgel és széles rálátással – így segíthetnek kiküszöbölni a találgatást a technológiai döntések meghozatala során.

Az Ön képességeinek bővítése értéknövelt szolgáltatások révén

Önnek és ügyfeleinek egyedi igényei vannak. Ezen igények némelyike nem a technológiával kapcsolatos. Logisztikai támogatás, finanszírozás, telepítési támogatás, új termékek bevezetésének támogatása, régi telepítések helyszíni frissítése – csak néhány példa azon szükségletekre, amelyek az Ön házon belüli képességeitől függő szolgáltatásokat igényelnek. A forgalmazók a legnagyobb hatást akkor tudják elérni, ha stratégiai útmutatást nyújtanak Önnek a technológiai ciklus során és az Ön egyedi üzleti igényeinek kielégítésében.

Hagyatkozzon az Arrow útmutatására

Innovatív informatikai forgalmazóként az Arrow a teljes ökoszisztéma folyamatos növekedésére összpontosít. Arra törekszünk, hogy minden nap nagyobb értéket nyújtsunk. Alapos műszaki szakértelmmel, innovatív, valós megoldásokkal és digitális kínálattal jelentkezünk, beleértve az ArrowSphere:

  • ArrowSphere: Irányítsa, méretezze és differenciálja vállalkozását felhőbiztosítási és -irányítási platformunk kiaknázásával

Ez csak néhány lehetőség arra, ahogyan értéket tudunk teremteni a teljes csatornában, én pedig alig várom, hogy támogatást nyújthassak a jelenlegi és jövőbeli informatikai szolgáltatóknak és beszállítóknak, miközben folyamatosan navigálunk az összetett – és időnként kiszámíthatatlan – technológiai környezetben.