Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Shutterstock 1459140428
Artikel

Strategischer groeien met beheerde diensten

| Mark Barcham

Hoe Arrow de commercialisering van volumediensten op zich neemt, waardoor u wordt ontlast.

We weten dat financiële groei en succes het belangrijkste doel is voor de meeste bedrijven. Maar groei kost geld. Er zijn veel barrières die het moeilijk maken om te groeien, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven waar middelen, waaronder tijd, geld en gekwalificeerd talent, niet altijd direct beschikbaar zijn.

 

 

Vraag uzelf af: "Wat kan er worden afgestoten?"

In het huidige klimaat is niemand immuun voor het tekort aan vaardigheden. Een schaarste aan gespecialiseerd talent maakt het vaak een uitdaging om de behoeften van klanten te vertalen naar positieve bedrijfsresultaten die de groei voor zowel partners als hun klanten stimuleren. Dit blijkt steeds duidelijker vanuit ons gezichtspunt en we zien dat elk technologiesegment wordt beïnvloed. Organisaties evalueren welke gebieden niet alleen hun kernfocus maar ook hun capaciteit te boven gaan, en wat er kan worden afgestoten. Neem de volgende voorbeelden:

 

Technisch gebied

Positieve impact

Beveiliging

 • Operationele lasten afstoten

 • Zichtbaarheid en schaalbaarheid verbeteren

 • Het risico op aanvallen verminderen

 • Snel reageren en herstellen

Infrastructuur

 • Netwerkprestaties verbeteren

 • Virtualisatie mogelijk maken en optimaliseren

 • Flexibele, veilige gegevensopslag verkrijgen

 • Heroriëntatie van middelen op strategische initiatieven

Gegevensbeheer

 • Gegevensbescherming en back-up verbeteren

 • Bedrijfscontinuïteit versterken

 

Voorbeelden zoals deze blijven zich voordoen. Daarom lanceerde Arrow een reeks beheerde diensten om bij te springen waar u ondersteuning nodig hebt, door toegang te bieden tot diensten die steeds complexer van aard en onbetaalbaar zijn om zelf te doen.

Een voorbeeld uit de praktijk komt van een van onze Zweedse partners. Ze besloten om een cloud-back-up-dienst in eigen beheer te bouwen en waren in het begin met succes zelfvoorzienend. Maar uiteindelijk ontdekten ze dat de kosten en tijd die gepaard gaan met het onderhouden van de technologie en het actueel houden ervan, een belemmering waren voor hun groei. Arrow bood een oplossing voor beheerde diensten waarmee de partner naadloos cloud-back-up-diensten kon blijven aanbieden aan hun klanten.

 

Stoot taken buiten uw kern af. Versnel de groei.

Met beheerde diensten kunt u uw portfolio van aanbiedingen uitbreiden naar uw klanten, zonder de last voor uw bedrijf. Waarom zou u taken die voor u niet langer van strategisch belang zijn, intern laten uitvoeren? Als distributeur beschikt Arrow over de middelen om als aggregator op te treden. Wanneer het voor individuele IT-aanbieders mogelijk niet praktisch of winstgevend is om bepaalde taken intern uit te voeren, kan Arrow deze taken op de nodige schaal uitvoeren.

 

Begin uw traject naar beheerde diensten.

Het gebruik van beheerde diensten is een win-winsituatie voor uw bedrijf:

 • Concentreer u op waar u het beste in bent.
 • Gebruik een betrouwbare partner om het werk buiten uw kerngebieden uit te voeren.
 • Breid uw portfolio van aanbiedingen uit naar uw klanten, en dit allemaal tegelijkertijd!

Ons dienstenpakket omvat gegevensbeheer, netwerken en beveiliging, en cloudgebieden. Een voorbeeld van onze specifieke capaciteiten zijn:

 

Samengevat is het traject naar beheerde diensten een transformerend traject voor zowel Arrow als al onze partners die eraan beginnen. Daarom evalueren we voortdurend waar we nog meer kunnen bijspringen. We verrijken ons portfolio verder met de soorten beheerde diensten waarmee u kunt overstappen op nieuwe prioriteiten die groei stimuleren, terwijl we solide bedrijfsresultaten leveren aan uw klanten. Neem contact op met uw accountvertegenwoordiger of neem contact met ons op om te informeren naar de beheerde diensten van Arrow of om aan de slag te gaan.

 

Word een kanaalpartner
Partner worden