Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Shutterstock 1459140428
Artikkeli

Kasvata liiketoimintaasi hallinnoitujen palvelujen avulla

| Mark Barcham

Miten Arrow mahdollistaa volyymipalvelujen kaupallistamisen – poistamalla taakan sinulta.

Tiedämme, että taloudellinen kasvu ja menestys ovat useimpien yritysten tärkeimpiä tavoitteita. Kasvulla on kuitenkin kustannuksia. Kasvua vaikeuttavat useat esteet, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, joissa resursseja – kuten aikaa, rahaa ja päteviä osaajia – ei ole aina helposti saatavilla.

 

 

Kysy itseltäsi, ”mitä voimme ulkoistaa?”

Nykyisessä markkinatilanteessa kukaan ei ole immuuni ammattitaitoisen työvoiman puutteelle. Erikoistuneiden osaajien puute tekee usein asiakkaiden tarpeiden muuttamisesta positiiviksi liiketoimintatuloksiksi haasteellista. Se näkyy yhä selvemmin IT-alalla ja huomaamme sen vaikuttavan jokaiseen teknologiasegmenttiin. Organisaatiot arvioivat, mitkä osa-alueet ovat heidän ydinosaamisen ulkopuolella, mitä on mahdollista toteuttaa – ja mitä voidaan jättää pois. Esimerkiksi:

 

Tekninen alue

Positiivinen vaikutus

Tietoturva

 • Toiminnallisten taakkojen pois jättäminen

 • Näkyvyyden ja skaalautumisen parantaminen

 • Hyökkäysriskin vähentäminen

 • Reagoiminen ja nopea toipuminen

Infrastruktuuri

 • Verkon suorituskyvyn parantaminen

 • Virtualisoinnin käyttöönotto ja sen optimointi

 • Joustava ja turvallinen tietojen tallennus

 • Resurssien uudelleenkeskittäminen strategisiin aloitteisiin

Tiedonhallinta

 • Tiedon suojaamisen ja varmuuskopioinnin parantaminen

 • Liiketoiminnan jatkuvuuden parantaminen

 

Edellisen kaltaiset esimerkit jatkavat kasvuaan. Siksi Arrow lanseerasi hallittujen palveluiden valikoiman, joka yhdistää sinut siihen, missä tarvitset tukea – tarjoamalla pääsyn palveluihin, jotka ovat luonteeltaan yhä monimutkaisempia ja kustannusrakenteeltaan haastavia toteuttaa.

Esimerkkinä ruotsalainen kumppanimme. He päättivät rakentaa pilvipalveluiden varmuuskopioinnin itse ja aluksi kaikki menikin hyvin. Lopulta he kuitenkin huomasivat, että teknologian ylläpitoon ja ajantasalla pitämiseen liittyvät kustannukset sekä aika olivat liikaa heidän kyvykkyyksiinsä nähden. Arrow tarjosi hallinnoidun palveluratkaisun, jonka avulla kumppani pystyi saumattomasti jatkamaan pilvipalveluiden varmuuskopiointia asiakkailleen.

 

Jätä pois ydinosaamisesi ulkopuolella olevat tehtävät. Nopeuta kasvua.

Hallittujen palveluiden avulla voit laajentaa tarjontaa asiakkaillesi – rasittamatta liiketoimintaasi. Miksi et ulkoistaisi tehtäviä, jotka eivät ole strategisia liiketoimintanne kannalta? Globaalina jakelijana Arrow pystyy tarjoamaan palveluja, joita yksittäisen IT-palveluntarjoajan ei ole taloudellisesti kannattavaa rakentaa omin voimin.

 

Aloita hallittujen palvelujen matka.

Hallittujen palveluiden hyödyntäminen edistää liiketoimintaasi:

 • Keskity siihen, mitä osaat parhaiten.
 • Hyödynnä ulkopuolista osaamista palveluihin, jotka ovat ydinosaamisesi ulkopuolella.
 • Laajenna tarjontaa asiakkaillesi – kaikki samaan aikaan!

Palveluvalikoimamme kattaa tiedonhallinnan, verkko- ja tietoturvaratkaisut sekä pilvipalvelut. Esimerkkejä tarjoamistamme palveluista:

 

Uskomme, että hallitut palvelumme voivat tuottaa suurta arvoa sekä kumppaneillemme että heidän asiakkailleen. Arvioimme jatkuvasti, mille alueille laajentaa toimintaamme, ja täydennämme valikoimaamme palveluilla, joiden avulla voit löytää uusia kasvumahdollisuuksia ja tarjoata asiakkaillesi yhä kattavampaa palvelua. Kysy lisää Arrow’n hallinnoiduista palveluista ottamalla meihin yhteyttä.

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi
Ryhdy kumppaniksi