Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Shutterstock 1459140428
Artikkel

Voks strategisk med administrerte tjenester

| Mark Barcham

Hvordan Arrow tar på seg standardiseringen av volumtjenester – og fjerner byrden fra deg.

Vi vet at økonomisk vekst og suksess er det viktigste målet for de fleste bedrifter. Men veksten har en pris. Det er mange barrierer som gjør det vanskelig å vokse, spesielt for små og mellomstore bedrifter, der ressurser – inkludert tid, penger og kvalifisert talent – ikke alltid er lett tilgjengelige.

 

 

Spør deg selv: «Hva kan avlastes?»

I dagens klima er vi alle prisgitt mangelen på kvalifisert kompetanse. Mangel på spesialiserte talenter gjør at det ofte er en utfordring å omsette kundebehov til positive forretningsresultater som både driver vekst for partnere og deres kunder. Dette blir stadig tydeligere fra vårt perspektiv, og vi ser at hvert eneste teknologisegment blir påvirket. Organisasjoner evaluerer hvilke områder som er utenfor deres kjernefokus og/eller går utover deres kapasitet – og hva som kan avlastes. Ta følgende eksempler:

 

Tech area. - område

Positiv innvirkning

Sikkerhet

 • Avlaste driftsbyrder

 • Forbedre synlighet og skalerbarhet

 • Redusere risikoen for angrep

 • Reagere og gjenopprette raskt

Infrastruktur

 • Forbedre nettverksytelsen

 • Aktivere og optimalisere virtualisering

 • Få fleksibel og sikker datalagring

 • Refokusere ressurser på strategiske initiativer

Datastyring

 • Forbedre databeskyttelse og sikkerhetskopiering

 • Styrke forretningsdrift og kontinuitet

 

Eksempler som dette fortsetter å øke. Det er derfor Arrow lanserte en pakke med administrerte tjenester for å bistå deg der du trenger støtte – og gi tilgang til tjenester som er stadig mer komplekse å levere, og stadig mindre kostnadseffektive å levere selv.

Et eksempel fra virkeligheten er fra en av våre svenske partnere. De bestemte seg for å bygge en egen sikkerhetskopitjeneste i skyen og klarte seg selv – til å begynne med… Men de fant til slutt ut at kostnadene og tiden forbundet med å opprettholde teknologien og holde den oppdatert, skapte hindre for veksten. Arrow tilbød en løsning for administrerte tjenester som gjorde det mulig for partneren å fortsette å tilby tjenester for sikkerhetskopiering i skyen til kundene sine.

 

Avlast oppgaver utenfor kjernevirksomheten din. Akselerer veksten.

Med administrerte tjenester kan du utvide din portefølje av tilbud til kundene dine – uten at det belaster virksomheten din. Hvorfor ikke få andre til å utføre oppgaver som ikke lenger er strategiske for deg å håndtere internt? Som distributør har Arrow ressurser til å fungere som aggregator, så der det kanskje ikke er praktisk eller lønnsomt for individuelle IT-leverandører å levere visse oppgaver internt, kan Arrow påta seg disse oppgavene i stor skala.

 

Start reisen med administrerte tjenester.

Å ta del i administrerte tjenester er en vinn-vinn-situasjon for bedriften din:

 • Fokuser på det du gjør best.
 • Få et par trygge hender til å ta seg av arbeidet utenfor kjerneområdene dine.
 • Utvid porteføljen av tilbud til kundene dine – alt på samme tid!

Vår tjenestepakke omfatter dataadministrasjon, nettverk og sikkerhet, samt skyområder. Et eksempel på våre spesifikke tjenester inkluderer:

 

Oppsummert er reisen mot administrerte tjenester en transformasjonsreise for både Arrow og alle våre partnere som legger ut på den. Derfor evaluerer vi stadig hvor ellers vi kan gå inn og ytterligere berike porteføljen vår med de typer administrerte tjenester som lar deg orientere deg mot nye prioriteringer som driver vekst, samtidig som vi leverer solide kostnadseffektive tjenester til kundene dine. For å stille spørsmål om Arrows administrerte tjenester eller komme i gang på reisen din, tar du kontakt med din forhandlerkontakt eller kontakt oss.

 

Bli kanalpartner
Bli partner