Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Heat_Sink_Closeup
Gyártóink

Skyhigh Security

Az Arrow ECS kft. a Skyhigh Security termékeinek teljeskörű, value-added disztribútora

Security Service Edge

Male_and_Female_Programmers_in_Lab

A Skyhigh Security bemutatása

Több mint egy évtizeddel ezelőtt kezdtük el írni a Skyhigh Security történetét. A kezdetektől fogva az adatok védelmére összpontosítottunk. McAfee Enterprise-ként is folytattuk az innovációt, és most büszkék vagyunk arra, hogy Skyhigh Security néven folytatjuk.

A Skyhigh Security-t azért hoztuk létre, mert ebben a felhőalapú világban az emberek még mindig (sajnos) ugyanazt a megközelítést használják adataik védelmére. Annak ellenére, hogy a felhő azt ígéri, hogy tehermentesíti az IT-t, a biztonsági megoldások, és azok komplexitása nem ebbe az irányba mutat. A felhőt az ügyfelek azért használják, mert egyszerű. Az adatok védelmének is egyszerűnek kell lennie.

Mi voltunk az elsők, akik felismerték a felhőben rejlő lehetőségeket, és tudtuk, hogy az adatok védelme ebben az hibrid világban teljesen új megközelítést igényel. Egyszerűvé tesszük a webes forgalom kezelését és az adatszabályzatok egységesítését. Ezek létrehozását és betartatását egyszerűsítjük, és egyetlen konzolt biztosítunk az infrastruktúra egészének lekövetésére.

Túllépünk az adatokhoz való hozzáférésen, és az adathasználatra összpontosítunk, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy bármilyen eszközről és bárhonnan dolgozzanak anélkül, hogy feláldoznák a biztonságukat.

Skyhigh Security Marketecture Infographic

Gyere, nézd meg magad, miért vagyunk piacvezetők...

A McAfee 2011. február 28.-a után az Intel leányvállalataként működik tovább.

A McAfee 2015. februárjától Intel Security néven működik tovább.

A McAfee 2017. áprilisától ismét McAfee Enterprise néven működik tovább.

A McAfee Enterprise-ból kiválik a cloud adatok védelmével foglalkozó üzletág, és 2022. áprilisától Skyhigh Security néven működik tovább.

Female_In_Meeting_Room_With_Arrow_Building_In_Back

Partnerek, viszonteladók

Az Arrow ECS kft. mint disztribútor nem állhat kereskedelmi kapcsolatban a végfelhasználókkal (természetesen ez nem azt jelenti, hogy technikai, presales, kereskedelmi, licensz kérdésekben ne segítenék, vagy teszteszközt nem biztosítanánk).

Ezért javasoljuk az érdeklődőknek, hogy az alább felsorolt, elismert, minősített partnereink egyikét kiválasztva kérjenek ajánlatot, listaárakat, küldjenek megrendeléseket.

Skyhigh Security partnerek

T-Systems weboldala - Telefon: 1400

B-Trust weboldala - Telefon: +36 1 2731178

Skyhigh Security termékek és megoldások

Exterior_CCTV_Security_Camera_on_Building

A mi Security Service Edge (SSE) megoldásunk a biztonságos kapocs a munkavállalók és az ügyfelek erőforrásai között, ami lehetővé teszi a gyors, közvetlen internet-hozzáférés szabályozást (anélkül, hogy a teljes forgalom az adatközponton keresztül zajlódjon). Adat- és fenyegetések elleni védelem minden hozzáférési ponton egyetlen workflow alapján, hogy csökkentsük a biztonság költségeit, és egyszerűsítsük az üzemeltetést.

Skyhigh Security Security Service Edge Protection Modules

Gyorsítsa fel az SSE megközelítés elterjedését vállalatánál

A Skyhigh Security SSE megoldás az SSE biztonsági kapcsolat, amely adat- és fenyegetésvédelmet biztosít bárhol, így gyorsan és biztonságosan engedélyezheti munkavállalói közvetlen internet-hozzáférését. Mivel a digitális átalakulás éles változást hoz a szervezetek számára a „Work from Anywhere” személet alapján, ezt a védelmi megoldásoknak is le kell követnie. Lehetővé kell tenni a gyors és biztonságos erőforrás hozzáférést a távmunkások számára is (a belső alkalmazások és adatok védelme kulcsfontosságú). Új módszerekkel védhetjük a felhasználókat és az adatokat, teljeskörű láthatóság kell a dolgozói forgalom felett, ellenőrizhetőek lehetnek a kapcsolódó eszközök és a felhőalapú tevékenység is monitorozható.

 A Skyhigh Security felhőalapú platformja (Secure Service Edge), szabályozza a forgalom hozzáférést, tartalmazza az adatkockázat elemzést, és fenyegetés elhárítást. Bárhol a világon – legyen szó hibrid, vagy cloud-only startégiáról - anélkül, hogy az ügyfél adatközpontokban koncentrálódna az összes forgalom.
- lépjen tovább SSE irányba, legyen biztonságos, gyors és egyszerű a felhőszolgáltatások használata, csökkenjenek a költségek
- növelhető legyen a munkaerő és a munkavégzés rugalmassága
- az SSE architektúra segítségével teljes lesz az adatok láthatósága és ellenőrízhetősége, legyen az adat a végponton, a weben vagy a felhőben tárolva
- automatizált szabályok használhatóak, amelyek alkalmazkodnak a kockázatokhoz és a kontextus alapon képesek működni

Mobile_Phone

Kapcsolat

Tel:+36 1 371 23 70

Mail: ecs-ce-hu-skyhigh@arrow.com

Partneri erőforrások