Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
IBM Datacap Kép A Webre
Cikk

IBM Datacap

április 24, 2024

IBM Datacap

Intelligens dokument rögzítés

 

Az IBM Datacap egy olyan szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy automatizálják a dokumentumok digitalizálását, azokból adatokat nyerjenek és azokat üzleti folyamatokban felhasználják. A Datacap segítségével a vállalatok hatékonyabban tudnak kezelni nagy mennyiségű papíralapú és digitális dokumentumot, javítani tudják az adatminőséget, és felgyorsítani a folyamatokat.

Az IBM Datacap képes az automatizált karakterfelismerésre (OCR - Optical Character Recognition), a strukturált és szabad formátumú adatok azonosítására és kinyerésére, valamint a dokumentumok alapján munkafolyamatok indítására és irányítására.
Ez a technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hatékonyabban kezeljék és kihasználják a dokumentumokban rejlő adatokat


Főbb jellemzők és funkcionalitások:

 

Automatizált dokumentum feldolgozás:
Az IBM Datacap lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy automatizálják a dokumentumok digitalizálását és feldolgozását, beleértve a beolvasást, az adatok kinyerését, az azonosítást és az adatok validálását.

Intelligens adatkinyerés:
A szoftver intelligens technológiákat alkalmaz az adatok pontos és hatékony kinyeréséhez a dokumentumokból. Ez magában foglalja a karakterfelismerést (OCR), az automatikus címkefelismerést, az aláírásfelismerést és az adatok strukturált formátumba történő átalakítását.

Workflow-kezelés:
Az IBM Datacap lehetővé teszi a dokumentumok kezelését azok életciklusának minden szakaszában, beleértve az elfogadást, az elosztást, az ellenőrzést és a jóváhagyást.
A beépített workflow motor segítségével a folyamatok automatizálhatók és felügyelhetők.

Integráció más rendszerekkel:
A Datacap könnyen integrálható más vállalati rendszerekkel, például ügyfélkezelő rendszerekkel (CRM), vállalatirányítási rendszerekkel (ERP), dokumentumkezelő rendszerekkel és üzleti alkalmazásokkal. Ez lehetővé teszi az adatok sima áramlását az üzleti folyamatokon belül.

Skálázhatóság és testreszabhatóság:
Az IBM Datacap skálázható megoldás, amely alkalmazkodik a vállalatok igényeihez és méretéhez. A testreszabhatósági lehetőségek segítségével a szoftvert az egyedi üzleti követelményekhez lehet igazítani.

Milyen iparágak használják az IBM Datacap-et?

Az IBM Datacap széles körben használható számos iparágban, ahol jelentős mennyiségű dokumentumokat kell feldolgozni, digitalizálni és azokból adatokat kinyerni.
Néhány főbb iparág, ahol az IBM Datacap hasznos lehet:

·       Pénzügyi szolgáltatások:
Bankok, pénzügyi intézmények és biztosító társaságok jelentős mennyiségű űrlapot, szerződést és más dokumentumot kezelnek, amelyeket digitalizálni kell és az adatokat fel kell dolgozni.

·       Egészségügy:
Az egészségügyi intézményeknek számos dokumentumot kell kezelniük, mint például betegfelvételek, orvosi jegyzetek és számlák.

·       Közszolgáltatások:
Az energia-, víz- és egyéb közszolgáltató vállalatoknak gyakran szükségük van a papíralapú dokumentumok digitalizálására és az azokból származó adatok kezelésére.

·       Kereskedelem és kiskereskedelem:
A kereskedelmi vállalatoknak jelentős mennyiségű számlát, megrendelést és egyéb dokumentumot kell kezelniük.

·       Gyártás:
A gyártási iparágban számos dokumentumot kell kezelni, például minőségellenőrzési jelentéseket, munkautasításokat és logisztikai dokumentumokat.

·       Kormányzati és közszolgáltatások:
A kormányzati szerveknek és közszolgáltatásoknak számos adminisztratív feladatot kell ellátniuk, amelyek papíralapú dokumentumokat is magukban foglalhatnak.


Ezek csupán néhány példa azokra az iparágakra, ahol az IBM Datacap széles körben alkalmazható. A szoftver sokoldalúsága és testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy számos más iparágban is hatékonyan használják.


A termékről bővebb részletek az IBM weboldalon találhatók: KLIKK


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen bennünket bizalommal: ibm.ecs.hu@arrow.com


ARROW ECS Kft.
IBM üzletág