Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
2024 Arrowsphere LP Banner April
Artikkeli

Work smarter and faster with ArrowSphere Assistant

huhtikuuta 01, 2024

Arrow Electronics esittelee tekoälyavustajan, joka tehostaa pilviliiketoiminnan hallintaa

 

ArrowSphere Assistant tehostaa kanavakumppaneiden suorituskykyä ja tehokkuutta ja auttaa näin edistämään pilvipalvelun liikevaihdon kasvua. 

 

 

CENTENNIAL, Colorado - 20. maaliskuuta 2024 - Maailmanlaajuinen teknologiaratkaisuja tarjoava Arrow Electronics Inc. on julkaissut ensimmäisen version ArrowSphere Assistantista, tekoälyllä toimivasta pilviliiketoiminnan kumppanista, joka on rakennettu kaivamaan esiin uusia liiketoimintamahdollisuuksia, lisäämään tehokkuutta ja löytämään uusia potentiaalisia tuloja kanavakumppaneille, jotka hallinnoivat pilviliiketoimintaansa ArrowSphere Cloudin kautta.  

 

Microsoft Azure AI:n avulla ArrowSphere Assistant tehostaa työtä, minkä ansiosta kanavakumppanit voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä nopeammin ja tarjota parempia pilvipalveluja asiakkailleen. Vain muutamalla klikkauksella käyttäjät voivat löytää ja ymmärtää tärkeimmät alueet, joihin keskittyä päivittäisessä pilvipalveluliiketoiminnassa. ArrowSphere Assistant auttaa tuottamaan yksityiskohtaisia raportteja, saamaan suosituksia, luomaan havaintoihin perustuvaa viestintää ja muuttamaan hyödyntämättömät liiketoimintatiedot uusiksi myyntimahdollisuuksiksi ja takaisin saaduksi työajaksi. 

 

"Tarjoamme työkalun, joka voi muuttaa sitä, miten kanavakumppanimme ymmärtävät ja hallitsevat pilviliiketoimintaansa ja asiakkaidensa liiketoimintaa", sanoo Eric Gourmelen, ArrowSphere-yksikön varatoimitusjohtaja ja teknologiajohtaja Arrow’lla. "ArrowSphere Assistant hyödyntää generatiivisen tekoälyteknologian tehoa yhdistettynä ArrowSphere Cloudin vankkaan liiketoimintadataan, jotta kanavakumppaneiden kysymyksiin saadaan helposti laadukkaita vastauksia." 

ArrowSphere Assistant antaa kanavakumppaneille syvällisempää dataa ja visuaalisia apuvälineitä lukuisilla alueilla, mikä tekee pilvipalvelun hallinnasta nopeampaa, informatiivisempaa ja tehokkaampaa. Näitä ovat mm: 

 

  • Liiketoiminta - Löydä uusia liiketoimintamahdollisuuksia katsomalla päivittäisiä liiketoimintapäivityksiä, joissa on ohjattuja hot spot -kohteita, joihin voi keskittyä ja joista voi saada lisää tehokkuutta pilvipalveluiden myyntiin. 

 

  • Tietoturvatoiminnot - Yhdistettynä ArrowSphere Cloudin tietoturvamittariin ArrowSphere Assistant voi tarjota minuuteissa käyttökelpoisia tietoturvatietoja tietoturva-asetuksista, mukaan lukien parannusehdotukset. 

 

  • Taloudelliset toiminnot - Konsolidoi kulutusluvut, erittele laskutukset ja katso laskelmien selitykset. ArrowSphere Assistant auttaa analysoimaan nykyisiä tilausehtoja ja mahdollisia poikkeamia, jotta voidaan tuottaa selkeä tuloennuste ja tarvittaessa uusia houkuttelevia hinnoittelusuosituksia. 

 

Arrow teki tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa, jotta työkalun perustana olevaa teknologiaa voitiin mukauttaa vastaamaan kanavakumppaneiden vaikeimpiin liiketoimintahaasteisiin. Ensimmäisten palautteiden mukaan ArrowSphere Assistantilla on suuri vaikutus kumppanien suorituskykyyn ja kannattavuuteen. 

 

"Arrow osoittaa edelleen johtajuutta luomalla innovatiivisia kehoitteita, joiden avulla sen kumppanit voivat saavuttaa liiketoiminnallista huippuosaamista ja tuottaa asiakkailleen menestystä", sanoo Microsoftin Chief Partner Officer ja CVP Nicole Dezen. "ArrowSphere Cloudin tekoälyavustaja on käänteentekevä pilvipalveluiden hallinnoijille. Se tuo suurta tehokkuutta ja kannattavuutta minuuteissa viikkojen tai kuukausien sijaan." 

 

Paul Edwards, globaalin markkinatutkimusyritys IDC:n ohjelmistokanavien ja ekosysteemien johtaja: "On hienoa nähdä tällainen työkalu tarjottuna jakelualustalla. Toiminnallisuus on vaikuttavaa. ArrowSphere Assistantin avulla kanavakumppaneiden pitäisi pystyä tunnistamaan operatiivisen suorituskyvyn parannuksia ja mahdollisesti luomaan lisää liiketoimintamahdollisuuksia."

 

ArrowSphere Assistant early access on saatavilla ArrowSphere Cloud -käyttäjille pyynnöstä. Lisätietoja löytyy täältä.

 

Tietoja Arrow Electronicsista 

Arrow Electronics ohjaa innovaatioita eteenpäin tuhansille johtaville teknologiavalmistajille ja palveluntarjoajille. Arrow kehittää teknologiaratkaisuja, jotka auttavat parantamaan liiketoimintaa ja jokapäiväistä elämää. Arrow'n liikevaihto on 33 miljardia dollaria vuonna 2023. Lisätietoja osoitteessa arrow.com. 

 

Become a channel partner
Become a Partner