Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Windmill_Farm_Zhoushan
Diensten

Marketing

Gegevens en inzichten in de markt om vendors te helpen bij het vinden van de juiste kansen. Strategieën om doelgroepen te converteren.

Een resultaatgerichte aanpak. Wij richten ons op het raakvlak tussen de behoeften van de klant en uw oplossingen.

Offer

Gekwalificeerde kansen voor klanten creëren

Wij helpen onze klanten hun bedrijf te laten groeien en de verkoopcyclus te verkorten met behulp van bruikbare inzichten en een doelgroepgerichte marketingaanpak.

Pipeline_EU

De verkooppijplijn voor vendors laten groeien

Het allerbelangrijkste zijn de resultaten. En voor vendors betekent dat meer ROI. Wij helpen onze vendors sneller de markt te betreden en op een slimmere manier te leveren.

Datagestuurd betekent bedrijven vooruit helpen

Telecommunications_Operational_Data_Center

Uw verkoop laten toenemen door gekwalificeerde kansen

Meer zakelijke kansen en een kortere verkoopcyclus. Wij helpen u bij het realiseren van beide zaken, met behulp van bruikbare marktinformatie, afkomstig van gegevens die verzameld zijn over miljarden IT-transactie die niet voor het publiek beschikbaar zijn.

ThinkOn Services

Profiteer van een martech-stack van wereldklasse

Het is niet nodig om er zelf één te bouwen. Wij helpen u om alles in één tech-oplossing te beheren, van uw marktontwikkelingsfondsen en leads tot uw marketingautomatiseringen en white-labeling.

Man_And_African_American_Woman_Meeting_at_Desktop

Verhoog uw rendement op investering

Het draait allemaal om zakelijke resultaten, niet alleen om KPI's van campagnes. Door de focus alleen te leggen op het opbouwen van een gekwalificeerde pijplijn, ondersteunen wij de volledige verkoopcyclus van onze vendors - van lead tot deal.

Smart Logistic Concept_Tablet With Map

Sneller de markt betreden

Iedereen zegt tegenwoordig dat hij datagestuurd is. Wij gebruiken gegevens om vendors te helpen de juiste kanaalpartners te vinden en aan te trekken, de juiste inhoud te bieden en de juiste eindklanten te bereiken.

Aan de slag
Neem contact op