Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Businesswoman_on_Phone_Building_Entryway
Palvelut

Arrow’n cloud object storage for backup

Tehokkaita ominaisuuksia datan suojaamiseen – yksinkertaisesti

Suojaa datasi pilvessä

Arrow’n suunnittelun ytimessä on skaalautuvuus ja yksinkertaisuus. Tämän rajattoman kapasiteetin omaavan tallennuspalvelun avulla yritykset voivat vaivattomasti varmuuskopioida suuria määriä dataa pilveen.

Businesswoman_on_Smartphone_in_Cafe

Kustannustehokas ja skaalautuva ratkaisu

Arrow’n Cloud Object Storage for Backup on kattava palvelu, joka on suunniteltu pitämään asiakkaiden tiedot turvallisesti tallessa kustannustehokkaassa, joustavassa ja skaalattavissa olevassa pilvipohjaisessa ympäristössä. Data on suojassa IBM:n äärimmäisen turvallisissa datakeskuksissa, josta tarvittavat tiedot voidaan palauttaa pitkään säilytettävistä varmuuskopioista.

Rice Terraces Bali Aerial

Selkeä, kaiken kattava hinnoittelu

Kulutukseen pohjautuvaan veloitusmalliin perustuva Arrow’n pilvipohjainen tallennustila varmuuskopiointiin on hinnoiteltu yksinkertaisesti ja läpinäkyvästi ilman piilotettuja tai muuttuvia kustannuksia. Vain kuukauden aikana käytetyistä teratavuista veloitetaan.

Green_Leaves_On_Background_Air_Conditioner

Yksi portaali

Arrow’n pilvipohjainen tallennustila varmuuskopiointiin koostuu yhdestä hallintajärjestelmästä. Valitse käytettävien datakeskusten sijainnit, tarkastele datan käyttöastetta sekä lisää palvelun piiriin uusia asiakkuuksia – yhden helppokäyttöisen portaalin avulla.

Asian_Female_Technician_Working_on_Server

Datakeskukset

Datan suojaus on ensisijaisen tärkeää. Arrow’n palvelu tallentaa datan valitsemiisi, ympäri maailmaa saatavilla oleviin IBM:n datakeskuksiin, jotka täyttävät korkeimmat tietoturvastandardit ja ovat yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisia. Kaikilla datakeskuksilla on lisäksi vähintään kolmostason luokitus: tämä takaa palvelun jatkuvuuden parhaalla mahdollisella toimintavarmuudella ja teholla sekä varmistaa samalla joustavan skaalautuvuuden ja 99,99-prosenttisen datan säilyvyyden. Tutustu datakeskusten sijainteihin sekä ominaisuuksiin, joita palvelu tarjoaa.

Tutustu Arrow’n pilvipalveluna tapahtuvan varmuuskopioinnin valmiuksiin tarkemmin