Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
People_Walking_St_Mark's_Square
Tjänster

Marknadsföring

Data- och marknadsinsikter som hjälper leverantörer att hitta rätt möjligheter och strategier för att konvertera målgrupper.

Ett resultatbaserat tillvägagångssätt. Vi fokuserar på gränslandet mellan kundbehov och era lösningar.

Offer

Vi skapar kvalificerade möjligheter för kunder

Vi hjälper våra kunder att expandera sina verksamheter och minska försäljningscykeln genom praktiska insikter och en målgruppscentrerad marknadsföringsstrategi.

Pipeline_EU

Vi utökar pipeline på försäljningen för våra leverantörer

Det är resultaten som räknas. För leverantörer innebär dessa mer ROI. Vi hjälper våra leverantörer att nå marknaden snabbare och leverera smartare.

Datadrivet innebär att driva företag framåt

Telecommunications_Operational_Data_Center

Öka er försäljning med kvalificerade möjligheter

Fler affärsmöjligheter och reducerad försäljningscykel. Vi hjälper er att dra fördel av praktisk marknadsinformation som vi hämtar från miljarder IT-transaktionsdata, vilka inte finns tillgängliga för allmänheten.

ThinkOn Services

Släpp lös en martech-stack i världsklass

Ni behöver inte bygga en egen. Vi hjälper er att hantera allt i en teknisk lösning – från era marknadsutvecklingsfonder och kundprospekt till era marknadsföringsautomatiseringar och vitmärkningar.

Man_And_African_American_Woman_Meeting_at_Desktop

Öka er avkastning på investeringen

Allt handlar om affärsresultat, inte bara kampanj-KPI:er. Genom att fokusera på att endast bygga en kvalificerad pipeline täcker vi våra leverantörers försäljningscykel – från kundprospekt till affär.

Smart Logistic Concept_Tablet With Map

Påskynda er marknadslansering

Nuförtiden hävdar alla att de är datadrivna. Vi använder data för att hjälpa leverantörer att hitta och rekrytera rätt kanalpartner, leverera rätt innehåll och nå rätt slutkunder.

Låt oss komma igång
Hör av dig