Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Produsenter

Blancco

Secure, reliable and comprehensive solutions to erase and dispose of end-of-life data and devices

Secure, reliable and comprehensive solutions to erase and dispose of end-of-life data and devices

Administrator_Monitors_Work

Blancco

Som den globala innovatören inom radering av data, hjälper Blancco företag att uppfylla strikta industristandarder för att uppnå absolut datasanering av alla IT-tillgångar, från mobila enheter, till datorer och bärbara datorer, datacenter och virtuella maskiner. Genom att använda Blanccos patenterade SSD-raderingsprocess har organisationer nu en säker metod för att radera data på lagringsenheter - oavsett underliggande teknik - på ett kostnadseffektivt, säkert och miljövänligt sätt. 

Four_Colleagues_Sitting_In_Meeting_Area

Betrodda, godkända och rekommenderade

Blancco uppfyller raderingskraven enligt 22 standarder och är certifierad, godkänd och rekommenderad av 18 nationella och internationella styrande organ, vilket gör det till den ledande mjukvarulösningen för dataradering i världen. Certifieringar inkluderar NATO, NCSC, TÜV - Saarland, NSM, ABW, RITEA, ADISA och Common Criteria. Ett digitalt signerat, manipuleringssäkert raderingsintyg ger en verifiering för att uppfylla externa eller interna revisionskrav.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer

Arbeta med Arrow

Arrow är en datasäkerhetsexpert och ger sina partner råd och vägledning, teknisk konfiguration och integrationsstöd samt tillgång till världens ledande leverantörer på säkerhetsmarknaden. 
Tillägget av Blancco till Arrow-portföljen stärker säkerhets- och efterlevnadserbjudandet, vilket är avgörande när man tittar på nuvarande regelverk. Tillsammans erbjuder Arrow och Blancco försäljning, marknadsföring och teknisk support i världsklass som hjälper dig att skapa möjligheter och driva nya affärer.

Support inkluderar: 

  • Tillgång till ledande Arrow Support Services, expertis före och efter försäljning, tillsammans med ett dedikerat säljteam 
  • Tillgång till marknadsföringsrådgivning, utbildning och finansiering 
  • Kompetens i att bygga molntjänster med hjälp av ArrowSphere-plattformen 

Produkter

Blancco resources