Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Solar_Panel_Reflecting_Clouds_Closeup
Framgångsberättelser

IT-leverantören ARS tillhandahåller Arrows tjänster för säkerhetskopiering i molnet till sina kunder

Upptäck fördelarna med Arrows tjänster för säkerhetskopiering i molnet

Women in a meeting in a modern office

Situationen

Microsoft införde betydande ändringar i sina licenserbjudanden, inklusive övergång av seat-based produkter till New Commerce Experience (NCE).

Frankrike-baserade Administration Réseaux et Systèmes (ARS) är en IT-leverantör som såg NCE-övergången som en möjlighet att samtidigt ge ökat värde till sina kunder utanför NCE.

 Software engineers programming in company

Lösningen

Förutom att förnya alla Microsoft 365-avtal föreslog de att kunderna skulle lägga till Arrows managerade tjänster. Arrows tjänst för säkerhetskopiering i molnet är en omfattande lösning med obegränsad lagring för säkerhetskopiering på mer än 15 datacenterplatser över hela världen, Microsoft 365-produkter inklusive Outlook, Teams, SharePoint och OneDrive.

Tjänsten hjälper till att skydda kunddata från problem som oavsiktlig radering, säkerhetshot, luckor i lagringspolicyn, anställda som slutar och systemavbrott. 

Female boss shows presentation on screen at business

Resultatet

ARS förstod att deras kunder skulle tycka att denna managerade säkerhetslösning som en tjänst, är önskvärd för enkel installation, flexibilitet och obegränsad lagring till ett unikt, konkurrenskraftigt pris. Mer än 90 % av ARS kunder valde att prenumerera på Arrows tjänster för säkerhetskopiering i molnet i ett datacenter i Frankrike.

De kunder som drogs mest till säkerhetskopiering i molnet var små och medelstora företag, liksom de som redan hade en säkerhetskopieringslösning på plats genom ARS men fann att Arrows säkerhetskopiering i molnet hade en mer konkurrenskraftig prissättning och villkor.

Säkerhetskopiering i molnet är bara en av Arrows managerade tjänster.
Utforska alla managerade tjänster