Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Modern_Building_with_Solar_Panels
Services

Vi præsenterer den nye Cloud Innovation Factory

Byg din fremtid med Arrow

Adults reviewing documents overhead

Hvad er Cloud Innovation Factory?

Cloud Innovation Factory er et nyt EMEA cloud-kanalprogram for teknologileverandører som f.eks. ISV’er (uafhængige softwareleverandører). Det er udviklet til at hjælpe partnere med at udvide, forbedre og skalere deres løsninger i skyen.

Cloud Innovation Factory handler ikke kun om teknologi. Det handler om at kunne forstå hver enkelt virksomheds behov, udfordringer og mål for at kunne udvikle en plan for succes, som kan tilpasses over tid. Programmet er leverandørneutralt og er designet til at passe til de teknologier, som de enkelte partnere bruger i deres løsninger.

 

Woman Entrepreneur Working On Her Laptop

Hvem er det til?

Cloud Innovation Factory henvender sig til teknologipartnere, der udvikler software og løsninger, som de derefter sælger til deres kundekreds. Leverandørerne kan opdeles i fire hovedkategorier:

  • ISV’er i udvikling – born-in-the-cloud, tidligt i deres vækstkurve og på udkig efter hurtig skalering
  • Etablerede ISV’er – aktivt på udkig efter måder at skalere og ekspandere på og målrette mod nye vækstområder
  • Optimisers – tilbyder teknologier til udviklere eller it-professionelle til at forbedre deres applikationer, grænseflade- eller komponentteknologier snarere end enkeltstående løsninger
  • Legacy – primært på stedet og ofte på udkig efter at modernisere via cloud-platforme, arbejder ofte med kunder, der enten er tilbageholdende eller forsigtige med at flytte til skyen.


Vi ved, at hver enkelt virksomhed har sine egne mål, ambitioner, kultur, kompetencer og kunder. Innovation Factory giver en struktureret ramme, øget konsistens og vil påvise en merværdi for teknologipartnere med hensyn til at udvide, forbedre og skalere deres løsninger, så de kan lægge en grundvold for fremtiden.

 

Two_Businesspeople_Meeting_Over_Laptop

Hvordan vil det gavne min virksomhed?

Cloud Innovation Factory vil hjælpe ISV’er, uanset på hvilket stadie de befinder sig, med at lægge en grundvold for fremtiden. Vores teams vil gøre det muligt for teknologileverandørerne at anvende cloud-teknologier, skalere markedsklare løsninger, integrere dem i markedspladser, anvende abonnementsmodeller bedre og forstå forskellige kanalmodeller for at kunne vækste sammen med andre partnere.

Arrow-teamet vil føre partnerne gennem en engagementsproces, der omfatter:

  • Forretnings- og strategiplanlægning – for at forstå, hvordan Arrow kan samarbejde med partnere om at fremme løsninger
  • Onboarding og optimering – for at integrere løsninger med Arrow og fremtidssikre dem med henblik på langsigtet succes
  • Din virksomhed – service og løsninger, der er designet til at fremskynde markedsføringstiden og finde nye muligheder for at få din virksomhed til at vækste.
  • Kontinuerlig innovation – holde løsningerne opdateret for at imødekomme kundernes skiftende behov.

Indhold og resultater vil dække alt fra at skabe et værditilbud til uddannelse og konsulenttjenester samt markedsføring, efterspørgselsgenerering og bedste praksis for leverandører.

Hvordan kan jeg blive en del af det?

Hvis du vil vide mere om, hvordan Arrow kan løfte din virksomhed til det næste niveau, så tal med dit Arrow-team.

Bliv involveret
Book et møde i dag!