Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
RAM_in_Laptop_Closeup
Leverandører

Intel Data Centre Blocks for Nutanix

Din løsning og dit brand

Effektiv teknologi, markedsført af dig, understøttet af Arrow.

Vi lever i en verden, hvor virtuelle servere ikke længere er bundet til hardware. Tidligere betød det at designe og udvikle løsninger, at kostbar tid og ressourcer blev brugt på undersøgelse, test, forberedelse og support – selv før de kunne sælges til kunder eller placeres i et datacenter.

Nu kan software-definerede programmer og virtualiserede servere køre inden for én produceret programmeringsstak, så du undgår afhængighed af hardwareleverandøren, og omkostningerne sænkes betydeligt. Som løsningsudbyder giver dette dig en enestående mulighed for ikke kun at markedsføre dit eget brand, men for at forsyne dine kunders datacenter med den teknologi, du tror på.

Du kan nu levere et brugerdefinerbart system af høj kvalitet, der er forhåndsbygget, markedsgodkendt og omfatter den nyeste Intel-hardware og Nutanix-software, komplet med 24/7 Arrow-support.

Transmission_Gears_Closeup
Download løsnings-playbook nu

Intel® Data Center Blocks til Nutanix Cloud er en certificeret løsningsstrategi med den nyeste Nutanix cloud-software til HCI-markedet.

Download

Ekstra valgmuligheder

Ved at kombinere validerede Intel-servere med certificeret Nutanix Enterprise Cloud-software, betyder det, at du nu kan tilbyde kunderne en dynamisk og fleksibel HCI-platform, og samtidig øge avancerne ved at have fuld kontrol over forsyningskæden.

Du kan vælge mellem arbejdsbelastningsoptimerede eller forhåndskonfigurerede systemer eller endda oprette en skræddersyet server til kundens individuelle behov, der spænder fra en enkelt ordre til en fuld digital platform.Kombinér med dine egne tjenester for at levere omkostningseffektive løsninger, der er klar til brug, og som kan videregive de langsigtede fordele ved at reducere de samlede ejeromkostninger for kunderne.

Hvorfor Arrow?

Siden 1960'erne har Arrow designet og udviklet løsninger til driftsteknologi (OT – Operational Technology) Partnere og som en autoriseret Intel-partner og distributør, kan vi tilbyde en skræddersyet portefølje med løsninger, der er 90 % klar til at sælge og installere.De sidste 10 % er de tjenester, du tilføjer, hvilket gør løsningerne brandet til din virksomhed og tilbyder dig at være første kontaktpunkt for spørgsmål og support.

Ved at bruge vores Global Services-integrationskapacitet og regionale integrationscentreer Arrow i stand til at levere branchens bedste tjenester i henhold til de højeste kvalitetsstandarder.

Kom i kontakt

For yderligere oplysninger eller for at tilmelde dig dette unikke særtilbud, skal du ringe til os på 0800 983 2525 eller via e-mail på sales.ecs.dk@arrow.com.