Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Arrow@Radarsummit23

Träffa Arrow på Radar Summit den 9e november 2023

november 09, 2023 - november 09, 2023
Münchenbryggeriet

Träffa Arrow på Radar Summit den 9e november 2023

Arrow vill bjuda dig till Radar Summit


Radar Summit är årets viktigaste IT event i Sverige! 

Vi på Arrow är stolta över att erbjuda dig en plats och en möjlighet att ses under denna lärorika dag.

Händelseutvecklingen i vår omvärld och i Sverige blir allt svårare att tolka men Radar menar att en allt tydligare händelseutveckling är en allt ökad vikt av att kunna hantera IT och Tech som utmaning och som möjliggörare för att bli vinnare och inte förlorare.

Radar har varje år lyckats ge prognoser och spaningar som varit tidiga, korrekta och mycket värdefulla för alla typer av beslutsfattare. På scen kommer Radar dra sin viktiga State of the Nation som alltid lyfter framtida aktuella spaningar, ge rekommendationer för hur utmaningar kan vändas till möjligheter. Till det kommer radars rådgivare ge taktiska och operativa råd inom aktuella och utmanande områden inför verksamhetsåret 2024 såsom trender, kostnadsutveckling, sourcing samt rollspelet mellan kund och leverantör i IT ekosystemet.

Arrow pratar om vad det är som skiljer lyckade affärer mot misslyckade och vad det innebär för slutkunden i IT-projektet.


Vi ser personligen fram emot att få se dig som deltagare på Radar Summit den 9 november. Det går utmärkt att anmäla en kollega också om du vill. Deltagandet är helt kostnadsfritt via:  https://radarsummit23.event.radargrp.com/

 

När ni gör anmälan använd vår VIP-kod: ARROW23