Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
intersecting highways
Tjenester

Få fart på veksten i virksomheten din

Skill deg ut fra konkurrentene, reduser kundeflukt og øk lønnsomheten med Arrows tjenester.

Tjenester som hjelper deg å differensiere

Group business meeting in modern office
Administrerte tjenester

Start reisen

Utvid mulighetene for tjenester og løsninger i stor skala – uten store investeringer Arrows administrerte tjenester kan hjelpe deg med å forbedre porteføljen din og oppnå stordriftsfordeler. Våre administrerte tjenesteområder vokser og omfatter databehandling, nettverk og sikkerhet og skytjenester.

Eliminer vekstbarrierer, utnytt mulighetene dine, få full nytte av eksisterende teknologier og skaler raskere med Arrow.

Group of people in a meeting
Støttetjenester

Support døgnet rundt

Få ro i sjelen med problemfri forretningsdrift. Arrow har bygget en omfattende og lett tilgjengelig portefølje av støttetjenester som leverer verdifulle tjenester og innovative kommersielle modeller du kan stole på. Vi leverer rask støtte i alle trinn av kjøpsprosessen, fra vurderinger til design av løsninger før salg til installasjon og distribusjon.

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer
Internasjonal logistikk

Overlat detaljene til oss

Gjør forretninger i Europa enklere. Vårt globale nettverk av internasjonale forsynings- og logistikkeksperter kan hjelpe deg gjennom et mylder av internasjonale forretningsprosesser. Vi har juridiske, skattemessige, handels- og transportressurser som kan hjelpe deg med raskt å forstå internasjonale forretningsprosesser.

Group_Of_People_Having_Video_Conference
Utdanning og opplæring

Prisvinnende opplæring

Hold deg informert om nyheter og nye teknologier. Gjennom våre prisbelønte og tilpassede kurstjenester gjør vi det mulig for teamet ditt å få kunnskap og sertifiseringer om de nyeste globale teknologier og løsninger

Business_Meeting_at_Trendy_Startup_Company
Finansiering og leasing

Spar kapital, bevar kreditt

Tilpassede løsninger og raske pristilbud. Variabel betalingsstruktur og fleksibel finansiering. Arrow bidrar til å styre økonomien på en måte som gir vedvarende vekst, beskytter marginene og reduserer risiko.

ThinkOn Services
Markedsføring

Møt kundenes behov med løsningene dine

Vår erfaring og kunnskap basert på innsyn og vurderinger gjør oss i stand til å levere høy ytelse og hjelper deg til målbare resultater. Vårt tette samarbeid med leverandører gjør at vi også kan fange opp kjøpsmuligheter på et såvel tidlig som sent stadium.

Arrow laptops
Konsulenttjenester

Konsulenttjenester

Vi tilbyr assistanse på dataromsrelaterte produkter og tjenester til våre forhandlere.

Kompetanse innen teknologimarkeder med stor vekst

Cloud

Sky

Forenkle arbeidsflyten. Kom raskere på markedet. Bygg hybride multicloud løsninger gjennom tilgang til fem av verdens beste hyperscalere. Forvandle og utvikle virksomheten din i skyen.

Lær om Cloud
Private_And_Secure

Sikkerhet

Ved å utnytte lokale sikkerhetseksperter og en global tilnærming, dekker våre sikkerhetsløsninger hele livssyklusen.

Lær om sikkerhet
Data_Intelligence_And_AI

Dataintelligens

Hjelp kundene dine med å få mest mulig ut av dataene sine og gjør dem om til praktisk innsikt. Spor trender og få riktig innsikt for å drive virksomheten fremover.

Lær om dataintelligens
Servers

Moderne datasenter

Lagring. Compute  Nettverk. Virtualisering. Vi hjelper deg med å optimalisere kundens datasenter med et softwaredefined system.

Lær om moderne datasenter
Dev_Kits_And_Tools

DevOps

Arrows brede utvalg av de beste leverandørene i IT bransjen kan hjelpe kundene dine med å integrere programvareutviklingen og IT-teamene sine for å oppnå raskere og mer verdifulle løsninger 

Lær om DevOps
Manufacturer

Industriell IT

Ved å bruke vårt økosystem av industrielle IT-leverandører, skaper vi tilpassede løsninger for å hjelpe kundene dine med å navigere de konstante endringene i OT-, IT- og OT/IT-miljøer.

Lær om industriell IT
IoT

Edge computing

Arrow tilbyr ekspertise innen Edge Computing-design og løsningslevering basert på hva kundene dine trenger, samtidig som sikkerheten er innebygd på tvers av den økte trusseloverflaten.

Lær om Edge Computing