Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Female boss shows presentation on screen at business
Diensten

Professional services

Expertise waarop u kunt rekenen.

Asian_Female_Technician_Working_on_Server

Geaccrediteerd op het hoogste niveau, kunnen onze teams u ondersteunen vanaf het eerste consult tot en met de training na implementatie.

Arrow ECS kan u ondersteunen vanaf de start van uw verkoopproces tot en met de implementatie van de geboden oplossing.De Arrow ECS Professional Services kunnen u als partner helpen om services aan te kunnen bieden aan uw klanten. Met onze Professional Services kunt u een extra stukje toegevoegde waarde bieden.

Door onze vergaande samenwerking met de toonaangevende hard- en softwareproducenten, helpen wij u met het leveren van technologisch geavanceerde, scherp geprijsde oplossingen en diensten. Wij hebben de kennis, kunde en middelen om een volledige lifecycle te realiseren

De Arrow ECS Professional Services zijn ontworpen voor partners die de noodzaak herkennen van services maar misschien niet de mogelijkheden hebben om al deze services zelf aan te bieden aan klanten. Als u zelf bijvoorbeeld geen mankracht genoeg heeft dan kunnen wij als onafhankelijke partner voor u optreden om zo uw portfolio uit te breiden. Of het nu gaat om technische support, consultancy, installatie, testen, audits, training of Cloud services.

Neem voor meer informatie over Arrow Professional Services contact op Berto Klompenhouwer (berto.klompenhouwer@arrow.com of +31 651704037)