Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_Of_People_Having_Video_Conference
Diensten

Opleiding en training

Bekroonde diensten voor training. Solide relaties met toonaangevende vendors. U krijgt alles wat uw team nodig heeft om up-to-date en gecertificeerd te blijven met de diensten voor opleiding en training van Arrow.

Hoe de juiste aanpak van training uw bedrijf kan laten groeien

Employees_Collaborating_at_Roundtable_Aerial

Opleidingen van wereldklasse leveren

Met vertrouwen door een voortdurend veranderend bedrijfs- en technologielandschap navigeren. Uw vaardigheden testen en verbeteren. Up-to-date blijven over de nieuwste en opkomende technologieën. De bedrijfsdoelstellingen van uw klanten laten aansluiten op hun IT-plannen.

Door onze bekroonde trainingsdiensten op maat kan jouw team kennis en certificering verkrijgen met betrekking tot de nieuwste wereldwijde technologische solutions. 

Asian_Businesspeople_Meeting_in_Foyer

Training op maat ontvangen

Vaardigheden moeten worden verbeterd. Kennis moet evolueren. En elk team stelt zijn eigen eisen. Daarom werken wij met u aan het ontwerpen en aanpassen van modules binnen erkende opleidingsprogramma's, zodat uw team snel kan groeien op de gebieden waar dat nodig is.

Satellite Surveillance Operation

Leer van marktleiders

IBM. Veeam. NetApp. Citrix. Trend Micro. Dit zijn slechts enkele van de toonaangevende vendors met wie wij samenwerken om u trainingen van het hoogste niveau in de sector aan te bieden.

Blader door de educatiediensten
Meer informatie