Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Group_Of_People_Having_Video_Conference
Oktatás ​

VMware tanfolyamok

Kurzusaink jelenleg akár tantermi, akár on-line verzióban is elérhetőek. Távoktatás esetén a laborkörnyezet VPN-en keresztüli becsatlakozás után használható, a hivatalos tananyag pedig letölthető a szokott formában.

Pontos dátumok, árak, magyar nyelvű tematikák lejjebb görgetve az oldalon elérhetőek (Tanfolyami időpont táblázat). Több tanfolyam kedvezményes árat is kapott.


Bemutatkozás

Az Arrow ECS Kft. immár 2006 óta működik hivatalos VMware oktatóközpontként. A magyarországi VMware mérnökök döntő többségét nekünk volt szerencsénk kiképezni. Kurzusaink szinte kivétel nélkül átlag feletti hallgatói értékeléssel zárulnak, áraink pedig a legversenyképesebbek az egész régióban.

Tanfolyamaink egyaránt kiszolgálják a VMware termékeivel ismerkedő mérnököket, a VCP minősítést megszerezni kívánó kollégákat, illetve a már meglévő minősített VMware mérnököket, akik szeretnék bővíteni tudásukat, vagy VCAP vizsgát szeretnének letenni.

Cégünk a VMware megoldásokat szállító VMware Partner vállalatok számára is nyújt partneri kompetencia képzéseket. 

A kurzusok mindegyike minősített oktatók előadásában zajlik, hivatalos VMware tananyagot tartalmaz, és egyben teljesíti a minősítések kötelező előfeltételeit.

 

Kapcsolat

További információért keressen minket e-mail-ben, vagy telefonon: +36 20 237 0991
VMware tanfolyamainkra az itt letölthető dokumentum kitöltésével jelentkezhet.

Várjuk szeretettel tanfolyamainkon!