Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Asian_Female_Technician_Working_on_Server
Gyártóink

Pure Storage

Gyorsaságra, agilitásra, intelligenciára és nagy teljesítményre tervezett tárolási megoldások

Gondtalan adattárolás, örökre

Highway_And_Overpass_Aerial

Pure Storage

A Pure Storage egy nagyvállalati-, tisztán flash alapú adattároló hardver szállító vállalat, termékei kritikus feladatokat ellátó-, folyamatos rendelkezésre állást biztosító- és a felhasználókat támogató nagy teljesítményű eszközök.

A céget Gartner a flash-forradalom vezetőjeként nevezete meg a vállalati tárolókat vizsgáló elemzésében. A 2023-as nagyvállalati elsődleges tároló piacot bemutató kutatásban a Pure Storage-ot már 3. éve folyamatosan a legelső pozícióba rangsorolja az elemző cég.

A Pure Storage felforgatja az adattároláson alapuló, meglévő üzleti modelleket, és nagyobb hozzáadott értéket biztosít az ügyfelek számára.

A Pure Storage rugalmas környezetet biztosít a vállalati adatvagyon tárolására, egy valódi, szolgáltatásként nyújtott modellel, amely egyszerűen karbantartható és örökzöld.

Aerial view of colorful freight trains on the rail

Pure Storage egyedi-, üzleti működést támogató modellje

Evergreen Storage™

A Pure Storage használatával Ön elfelejtheti a hagyományos tárolóknál tapasztalt költséges, kockázatos és időigényes hardver frissítési ciklusokat. Az Evergreen előfizetési modell zökkenőmentes, gyors frissítést és bővítést kínál, fennakadások nélkül mind az üzleti mind a szakmai feladatok tekintetében.

Csökkentse a tárolás teljes költségét (TCO), és több mint 50%-os megtakarítást érhet el a hagyományos hardver frissítési ciklushoz képest. Szerezzen modern tárolót a frissítés, a bővítés és a folyamatos innováció szabadságával.

The Pure Modern Data Experience™

Egyszerűsítse az összetett, bonyolult informatikai rendszereit a Pure Storage gyors és a jövőbe mutató infrastruktúrájára összpontosítva, hogy ezt követően csak az üzleti feladatokra koncentrálhasson és létrehozhassa a holnap következő nagy ötletét.

 

2 people in a modern hallway

Pure Storage termékkínálata

A tisztán flash alapú tároló eszközei folyamatos rendelkezésre állás mellett kiemelkedő teljesítményt biztosítanak egyedülálló adattárolási hatékonysággal ötvözve.

Elsődleges tároló eszköz.
Információ ITT!

File - és Objektum tároló
Információ ITT!
A szoftveres termékcsalád a felhős adattárolás és a konténer technológiák tárolási problémáira ad egyedülálló megoldást.

Felhős adattárolást optimalizáló megoldás.
Információ ITT!

Konténer technológiák univerzális adattároló menedzsment eszköze.
Információ ITT!

Kezdje el még ma az Arrow és a Pure Storage együttműködését!

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal: purestorage.ecs.hu@arrow.com

 

Pure Storage resources