Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
2020 F1 Maclaren Arrow Spanish GP
Cikk

Tenable Vulnerability Intelligence

június 06, 2024

Vulnerability Intelligence

A kiberbiztonsági fenyegetések gyors azonosítására, priorizálására és az azokra való reagálásra nagy szükség van, ezért örömmel jelentjük be a Tenable Vulnerability Management-ben elérhető Vulnerability Intelligence modult.

Mi az a Vulnerability Intelligence?

Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a hatalmas adathalmazokból gyors betekintést nyerjenek a sérülékenységi információkba, proaktívan felfedezzék a veszélyeztetettséget, és hatékonyan rangsorolják a fenyegetéseket. Az átfogó adatforrások és a Tenable Research szakértelme integrálásával páratlan mélységet  kínál, 50 trillió adatpont elemzésével.

Legfontosabb előnyök

A Vulnerability Intelligence gyorsan rangsorolja a fenyegetéseket és reagál rájuk, segítve az ügyfeleket a következőkben:
- A sebezhetőségek mélyreható feltárása: Betekintést nyerhet a nyomon követett CVE-kről, beleértve a pontszámokat, a risk imeline-t, a coverage status-t, az érintett verziókat és a menedzsment összefoglalókat.
- Natural language és speciális keresés: CVE-k keresése szám vagy név alapján, valamint CVSS-metrikákkal és más Tenable Research adatokkal történő lekérdezések készítése.
- Threat Landscape áttekintés: A fenyegetés ikonok segítségével azonosíthatja és áttekintheti a kritikus fenyegetéseket, a kihasznált CVE-ket, a zsarolóvírus-kampányokat, valamint a leginkább érintett gyártókat és eszközöket.

Kulcsfontosságú képességek

- Vulnerability Intelligence Workspace
- Keresés a sebezhetőségi adatbázisban
- Vulnerability kategóriák 
- Advanced search lekérdezés
- Vulnerability Profile
- Timeline View
- Sebezhetőségi összefoglaló
- Páratlan mélységű elemzések
- Piacvezető szerep és bizonyított szakértelem  - piacvezető a sebezhetőség-kezelés területén, több mint 43.000 ügyféllel és több mint 20 éves szakértelemmel az IT-biztonság területén. Sebezhetőség-kezelési termékeink a legjobbak, kiválóan szereplnek független teszteken.
- Tenable Research támogatás

 

A teljes cikk elérhető az alábbi linken:

https://static.tenable.com/marketing/datasheets/Datasheet-VM_Vulnerability_Intelligence.pdf