Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Huaweiwifi7 6 2024Q2
Cikk

Huawei ismét piacvezető a Gartner Magic Quadrant elemzésében

április 26, 2024

Huawei ismét piacvezető a Gartner Magic Quadrant elemzésében

A Huawei ismét piacvezetőként szerepel a Gartner® Magic Quadrant™ 2024-es vállalati vezetékes és vezeték nélküli LAN-infrastruktúrára vonatkozó elemzésében, és a "Végrehajtási képesség" szempontjából a 3. legmagasabb helyezést érte el.

Az elemzés szerint a technológiai vezető címet a Wi-Fi 7 és élményközpontú campus hálózatépítésben elért eredményeinek köszönheti.

Napjainkban a Wi-Fi 7 iparági lánc minden eddiginél érettebbé vált, 2024-ben elkezdődött a Wi-Fi 7 széleskörű alkalmazása. A Wi-Fi 7 techológia vezető fejlesztőjeként a Huawei a Wi-Fi 7 szabvány legfőbb támogatói között van és a tervei szerint 2024-ben további 13, minden alkalmazási területre alkalmazható Wi-Fi 7 AP-t fog piacra vezetni, segítve a különböző méretű vállalatokat abban, hogy vezető digitális infrastruktúrát építsenek ki, és felgyorsítsák digitális és intelligens útjukat.

Amellett, hogy a Huawei a Wi-Fi 7 technológiai szabványok vezető szereplője, az élményközpontú hálózatépítési szabványok terén is piacvezető szerepet mutat. Konkrétan a Huawei kíváló minőségű 10 Gbps CloudCampus megoldása segítségével a campus hálózatok összeköttetés-központúból élmény-központúvá alakíthatók át.
Ez a jövőbiztos megoldás egyaránt hangsúlyt helyez a vezeték nélküli élmény, az alkalmazás élmény, és az üzemeltetési és karbantartási (O&M) élmény fejlesztésre is.

A vezeték nélküli élmény frissítése
A Huawei legújabb Wi-Fi 7 technológiája új szintre emeli a vezeték nélküli hálózatokat. A tesztelt sebesség egyetlen terminál esetében eléri a 4,33 Gbps-ot, ami kétszerese a Wi-Fi 6E-nek. Emellett a Huawei egyedülálló konvergált ütemezési technológiája jelentősen javítja a többfelhasználós párhuzamosságot, és lehetővé teszi a 30 csatornás 4K VR class szédülés nélküli használatát. Egy másik első ízben alkalmazott technológia a Wi-Fi Shield, amely képes teljesen elrejteni a Wi-Fi jeleket az illetéktelen felhasználók elől.

Alkalmazásélmény-fejlesztés
A Huawei egyedi alkalmazásélményt biztosító megoldása az elasztikus szeletelési technológiára támaszkodik, hogy a kulcsfontosságú alkalmazások kizárólag gyors sávokat élvezhessenek. Továbbá az innovatív VIP felhasználói élményt kínáló megoldás lehetővé teszi, hogy a VIP felhasználók exkluzív hálózati erőforrásokat élvezhessenek, ami a VIP felhasználói élmény biztosítéka.

Az üzemeltetési és üzemeltetési tapasztalatok frissítése
A Huawei vezető szerepet vállal az iparág első olyan digitális hálózati térképének bevezetésében, amely négy szinten (nevezetesen hálózatok, felhasználók, terminálok és alkalmazások) nyújt tapasztalati áttekinthetőséget. 
Ez megkönnyíti és egy kattintással lehetővé teszi az okok gyökereinek a megtalálását, és 10-szeresére javítja az O&M hatékonyságát. Sőt, ami még ennél is fontosabb, képes előre vetíteni a forgalmi mintákat, és automatikusan ajánlást tesz az optimális energiatakarékossági időszakokra, így 30%-kal javítja az energiahatékonyságot és az energiatakarékosságot.

Piacvezető vállalati hálózatokkal az intelligens jövő felé
A Huawei a jövőben is folytatja a nagyvállalati vezetékes és vezeték nélküli LAN-infrastruktúra technológiai fejlesztését és a kapcsolódó termékinnovációt. A Huawei tovább gazdagítja a Wi-Fi 7 termékportfólióját és fejleszti fogja az antennatechnológiákat, hogy vezető szerepet töltsön be a hálózati technológiai trendekben, alakítsa a jövő vállalati hálózatait, és a felhasználóknak példátlan kapcsolati élményt nyújtson.

Ha többet szeretne megtudni töltse le a Gartner elemzését ITT!

A Huawei kiváló minőségű 10 Gbps CloudCampusáról, kérjük, látogasson el IDE!

A Wi-Fi 7 megoldásról ITT olvashat tovább!
A forrás ITT található!

#WiFiShield #LAN #WLAN #Wireless #EnterpriseInfrastucture #Gartner #MQ #MagicQuadrant #CloudCampus #vezetékeshálózat #vezetéknélkülihálózat #Wirednetwork #Wirelessnetwork #ITinfratucture #digitaltransforation #WLAN #Campus Switches #iMaster NCE-Campus #EnterpriseWiredandWirelessLANInfrastructure