Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Cikk

A 2023-as év legfontosabb kiberfenyegetéseinek elemzése

február 16, 2024

A 2023-as év legfontosabb kiberfenyegetéseinek elemzése – a Keysight Application and Threat Intelligence (ATI) csapatának összefoglalója

A Keysight havi rendszerességgel megvitatja a legfrissebb kiberbiztonsági fenyegetéseket, és hogy hogyan építik be ezen támadások szimulációját a Threat Simulator nevű termékükbe. Ezzel a megoldással a Keysight ügyfelei és partnerei gyorsan azonosíthatják, kijavíthatják és validálhatják a biztonsági sebezhetőségeket, és így védettek maradhatnak.

A Keysight Application and Threat Intelligence (ATI) csapata most összeállított egy összefoglalót a támadások főbb szereplőiről és a rosszindulatú tevékenységeikről az elmúlt 12 hónapban. Ez az elemzés több mint 600 fenyegetési kampány adatain alapul, melyeket 2023-ban hoztak nyilvánosságra.

Az elemzésben áttekintik és kiemelik a leggyakrabban használt támadási technikákat, legcélozottabb iparágakat és legcélozottabb országokat. Valamint a leggyakoribb támadói célokat, kihasználási trendeket, leginkább kihasznált szoftvereket és legaktívabb fenyegető szereplőket. Olvassa el a Keysight jelentését, hogy értékes betekintést szerezzen a jobb kockázatkezeléshez és biztonsági műveletek priorizálásához.

https://www.keysight.com/blogs/en/tech/nwvs/2024/01/22/threatsin2023-jan-2024