Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Scenic_Hot_Air_Balloon
Artikkeli

Arrow Electronics lanseeraa hallinnoidut palvelut

lokakuuta 11, 2023

Arrow Electronics lanseeraa hallinnoidut palvelut

Uusi tarjooma kanavakumppaneille vauhdittaa kasvua ja toistuvia tulovirtoja

Pariisi, 11. lokakuuta 2023 -- Maailmanlaajuinen teknologiatoimittaja Arrow Electronics esittelee hallinnoitujen palveluiden portfolion, joka on suunniteltu tukemaan kanavakumppaneita palvelujen tarjoamisen ja toimittamisen koko elinkaaren ajan.

Arrow'n hallinnoidut palvelut on suunniteltu voittamaan haasteet, joita monet IT-palveluntarjoajat kokevat osaamisvajeeseen, palvelualustojen rakentamisen investointeihin sekä kassavirran kanssa tasapainoiluun liittyen.

Mark Barcham, Arrow'n EMEA-alueen Enterprise Computing Solutions -liiketoiminnan palvelumyynnin ja markkinoille pääsyn johtaja, sanoi: "Jatkuva innovointi ja huippuluokan palveluiden toimittaminen ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta kanavakumppanimme pysyvät kilpailukykyisinä ja auttavat varmistamaan, että ne täyttävät loppukäyttäjien jatkuvasti kehittyvät vaatimukset. Hallinnoitujen palveluiden portfoliomme lanseeraus tarjoaa heille merkittävää lisäarvoa, sillä se antaa heille mahdollisuuden siirtyä uusille strategisen painopisteen alueille ja jatkaa samalla vakaiden liiketoimintatulosten tuottamista asiakkailleen. Lyhyesti sanottuna autamme kanavakumppaneita kasvattamaan toistuvia tulovirtoja, joita monipuolisen palveluvalikoiman ylläpitoon tyypillisesti liittyvät yleiskustannukset eivät rajoita. Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta auttaa heitä kasvamaan nopeammin."

Arrow'n hallinnoituihin palveluihin kuuluvat:

  • Tallennus: Paranna suorituskykyä ja säästä kustannuksia tallennustilan käyttöönottojen perusteellisella ympärivuorokautisella valvonnalla – sekä paikan päällä että pilvessä.
  • Pilvivarmuuskopiointi: Varmista SaaS-palveluiden datan turvallinen varmuuskopiointi.
  • Verkko ja tietoturva: Paranna toiminnan tehokkuutta, estä uhkia ja ennakoi tietoturvahaavoittuvuuksia automaattisen valvonnan, hälytysten ja ennakoivien korjauspalvelujen avulla.
  • Pilven orkestrointi: Nopeuta julkisen pilven käyttöönottoa hyödyntämällä 24x7-pilvivalvontaa ja itsepalveluportaalia julkisen pilvi-infrastruktuurin tarjoajien päivittäisten toimintojen orkestrointiin ja automatisointiin.

Administration Réseaux et Systèmesin (ARS) toimitusjohtaja Jérôme Cournut kommentoi uutta tarjontaa: "Osana sitoumustamme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme tartuimme tilaisuuteen käyttää Arrow'n hallinnoimia palveluita. Uudistimme kaikki Microsoft 365 -sopimukset ja ehdotimme, että asiakkaamme parantaisivat käyttökokemustaan valitsemalla Arrow'n kattavan pilvivarmuuskopioinnin hallitun palvelun. Pienet ja keskisuuret yritykset sekä nykyiset ARS-asiakkaat olivat erityisen kiinnostuneita kilpailukykyisestä hinnoittelusta ja ehdoista, minkä seurauksena yli 90 prosenttia asiakkaistamme liittyi mukaan."

Lisätietoja Arrow'n hallinnoiduista palveluista on osoitteessa

https://www.arrow.com/globalecs/fi/palvelut/managed-services/

 

Tietoja Arrow Electronicsista

Arrow Electronics ohjaa innovaatioita eteenpäin yli 210 000 johtavalle teknologiavalmistajalle ja palveluntarjoajalle. Vuoden 2022 liikevaihto oli 37 miljardia dollaria. Arrow kehittää teknologiaratkaisuja, jotka auttavat parantamaan liiketoimintaa ja jokapäiväistä elämää. Lue lisää https://www.arrow.com/company