Skip to main content
Arrow Electronics, Inc.
Business_Meeting
“Fit for Business Central” – et hands-on kursus fra Arrow

Opgradér dine medarbejdere med nye Business Central kompetencer!

marts 11, 2024 - marts 14, 2024
Microsoft

Opgradér dine medarbejdere med nye Business Central kompetencer!

 

Opgradér dine medarbejdere med nye Business Central kompetencer!

Vi er stolte af og glade for at kunne tilbyde dig et spændende og lærerigt  (og nytænkende!) Dynamics365 Business Central kursus: “Fit for Business Central” – et basiskursus på 4 dage. Kanalen sukker efter både konsulenter og udviklere, som forstår slutbrugernes processer og udfordringer i ERP. Dette er et hand-on kursus, og som deltager kan du have meget eller lidt erfaring med ERP eller du kan have erfaring med NAV og ikke med D365 BC endnu. Alle er velkomne!
 
Vi har teamet up med en dygtig underviser, Sonja Klimke. Hun har 30 års erfaring med ERP og startede med NAV (og senerehen Business Central) tilbage i 2000.
 
 

Kursusdetaljer

 
Kursus: ‘Fit for Business Central’ – Basic hands-on kursus
 
Underviser: Sonja Klimke
 
Hvornår: 11.-14. marts 2024
 
Hvor: Hos Microsoft. Kanalvej 7, 2800 Lyngby
 
Pris: 9.500 pr. person for alle 4 dage, incl. al forplejning. Er du ikke Microsoft partner med Arrow er prisen det dobbelte.
 
Først til mølle! Der er plads til max. 14 deltagere
 
Hvem bør og kan deltage: Nye konsulenter. Nye udviklere (der skal udvikle Add-ons, hvor standard ikke rækker). ”Gamle” konsulenter, der kender til ældre versioner og som gerne vil have en opfriskning på, hvad der er af muligheder i dag. Du kan også være en allerede-dygtig udvikler, der bare gerne vil vide mere om Business Central og alt det nye!
 
Dette kursus er ikkeEn certificering i sig selv eller en træning til at tage MB-800 eksamen. Det er en praktisk og basic hands-on gennemgang af Business Central og dets funktionaliteter. Ønsker du efterfølgende at tage MB-800 kan kurset dog være en fin optagt til dette.

 

Læs mere og tilmeld dig her