Lenovo Logo

 

 

 


Let’s turn up the business volume!

Hos Arrow ECS får du adgang til de rette værktøjer og vi tilbyder et partnerskab, der giver dig mulighed for, at nå dine mål.

Datacenter

Vores datacenterteam er kendetegnet ved årelang erfaring – både i branchen og med Lenovo.

Sparringspartner

Vi sætter en ære i at være din sparringspartner og står til rådighed, når du har behov for os til besøg hos kunderne, tilbudsgivning, konfigurering m.m.

Enterprise

Vi var der i går, er her i dag og vil også være her i morgen, så tag fat i os når du har behov for en forlænget arm mod dine kunder eller mod Lenovo Enterprise.


Vi ved, at din virksomhed er unik, det samme gælder dine server-, netværks- og lagringsbehov

Nå vi går ud til kunderne gør vi det med respekt og viden.
Vi ved at kodeordet i den proces er behov og design.

Behov
Din virksomhed er unik, og det samme gælder dine server-, netværks- og lagerbehov.  Når vi møder nye virksomheder, bruger vi tiden til at forstå dine forretningsudfordringer, prioriteter og begrænsninger. De Informationer benytter vi til at udvikle en skræddersyet strategi til forbedringer af netop din it-infrastruktur.

Design
Baseret på din virksomheds specifikke behov og vækstmål, udarbejder vi en 100% specialdesignet løsning der på sigt gerne skulle betyde at dine It -ressourcer kan frigøres fra repetitive tekniske opgaver og bruges til forretningsudvikling.
Er løsningen som ønsket, hjælper vores team med at designe, køre en proof-of-concept lab test og kortlægge kursen frem mod din digitale transformation.


Data ændrer ikke verden - det gør mennesker af den rette støbning!

Mød dit Lenovo team:

CARSTEN HARDY PETERSEN
BUSINESS UNIT MANAGER
+45 6023 6006

Jeg har det daglige ansvar for Lenovo forretningen og Lenovo teamet i Arrow. I tæt samarbejde med vores forhandlere og Lenovo tilbyder vi de bedste it-løsninger.

Jeg laver masser af tilbud og hjælper med løsningsdesign, og jeg deltager også gerne på sambesøg hos slutkunder eller kommer forbi for at opdatere jer.

 

HEINE DANIELSEN
SOLUTION SPECIALIST
+45 3016 1328

Jeg sætter en stor ære i at lave fejlfrie og konkurrencedygtige tilbud.

Jeg arbejder tæt sammen med indkøber og produktchef for at tilsikre en god lagerprofil, så vi kan levere inden for rimelig tid og samtidig holde vores partnere opdateret herom.

STEFFEN GRAABÆK KNUDSEN
PRODUCT MANAGER
+45 3016 1372

Vi forsøger altid at lægge intelligens bag vores løsninger og dermed bliver server og storage mere end et varenummer.

Jeg lægger vægt på at rådgivningen til vores samarbejdspartnere sker på et højt fagligt niveau samtidigt med, at vi opbygger tætte og loyale relationer.

 

ANDRÉ CHRISTENSEN
INSIDE SALES
+45 3016 1332

Det er min fornemste rolle effektivt at kunne servicere vores forhandleres forespørgsler på priser, løsninger, produkter og backlog.

Desuden følger jeg med i og informerer vores samarbejdspartnere om Lenovo kampagner, således at den rigtige pris opnåes.

 

RONNI DAMSGAARD
INSIDE SALES
+45 2819 6045

Jeg hjælper Lenovo teamet med de daglige indkøbsopgaver og styring af vores Lenovo lager i Viby.

Kom endelig gerne med input til os i teamet, hvis der er ønsker til lager m.m.

 

NICOLAJ GREGERSEN
TECHNICAL SPECIALIST
+45 3016 1395

Jeg arbejder i Lenovo teamet som konsulent, hvor jeg typisk står for samling og opdatering af servere og storage

 


Vil du have Storage der er let at administrere, enkel at skalere og altid tilgængelig så vælg Lenovo!

Vi vil faktisk godt vove pelsen og påstå, at der altid vil være en Lenovo løsning, der passer netop til din forretning. Se det store udvalg af server og storage lige her:

Serveren – Hjertet i det datacenter 
Vidste du, at med den rette server reducerer du omkostninger og kompleksitet. Så investerer du i det rette udstyr vil du opleve at dit eksisterende Work load bliver lettere tilgængeligt, dine it-omkostninger vil falde og du vil være bedre rustet til at møde fremtidens it-udfordringer.

Lenovo storage – let's make it simple!
Vil du have Storage der er let at administrere, enkel at skalere og altid tilgængelig så vælg Lenovo, så nemt kan det siges!  Lenovos produkter tilpasser sig dine voksende virtuelle miljøer, passer ind i dit eksisterende budget og sikrer, at dine data er klar, når du har brug for det.

 

Serveren – Hjertet i det datacenter

Se vores seneste nyheder her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret

 

 


Se videoer om teamet

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Følg os på LinkedIn

For flere nyheder, updates og gode tilbud

Nørdhjørnet

Ting du ikke vidste om Lenovo: